返回列表 回復 發帖
廣告時間~
miss...今晚有新劇呀...有冇睇呀?
*柳飄飄* 發表於 2010-5-3 09:30 PM
尋日同姨姨過咗大海
今日先返嚟咋
未睇套新劇呀
好冇睇呀
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
聽日day off, 未有搞作
*柳飄飄* 發表於 2010-5-3 10:27 PM
今日放假有冇去街街呀
飛女正傳有陳鴻烈......
*柳飄飄* 發表於 2010-5-3 10:28 PM
我都好欣賞佢做戲
今日放假有冇去街街呀
Fian. 發表於 4-5-2010 22:22
嚴格嚟講係冇, 因為我淨係頭先七點幾落街買嘢食返歸醫肚, 全日一餐
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
本來今日好想搵人陪我睇葉問2...可惜冇人陪...星期二睇戲平啲嘛
本身飛女正傳係應該響2009年內出街, 響2008年嘅節目巡禮已經出咗預告宣傳片, 但結果舊年都冇播到, 其實今年仲有另一套未出街, 但又好正嘅劇都係2009年應該強勢咁出街o架, 等咗成年冇播, 早排先見到知道今年終於有得 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-4 01:32 AM
咁妳覺得飛女正傳好唔好睇呀
我就覺得唔算好好睇
不過又唔係太差
所以都會追落去
而家我喺無線收費電視追一套唔知係新加坡定馬來西亞拍嘅劇叫小娘惹
逢星期六一播播四集
好好睇呀
本來呢套劇我都冇諗住睇架
佢係講三十年代嘅馬來西亞
會講個女主角嘅兩代
一個人分演兩母女兩個角色
不過啲預告片吹到話呢套劇破咗新加坡十五年嚟嘅收視紀錄
咁而家又咁鬼得閒
咪即管追吓囉
頭嗰十五分鐘節奏就好慢
差啲想放棄唔睇架喇
不過我知道未入正題
如果入到正題都係咁慢就肯定唔睇
以前我淨係會睇港劇架咋
而家得閒到連大陸劇母儀天下同嗰套小娘惹都睇埋
不過都係要配咗廣東話我先至會睇啫
如果要睇講國語就肯定唔會睇呀
宮心計係抄母儀天下
唔好睇無線又點會抄吖
而家都開始會接受睇吓其他地方嘅劇
嗰套學警狙擊嗰陣我冇睇到
而家追番真係無線少有嘅得意之作
直頭有好心急想追落去嘅感覺
而家追到好鬼緊張呀
超級非常好好好好好睇
嚴格嚟講係冇, 因為我淨係頭先七點幾落街買嘢食返歸醫肚, 全日一餐
*柳飄飄* 發表於 2010-5-4 10:31 PM
咁食咗乜嘢呀
夠唔夠飽呀
下次放假如果冇節目咪約我囉
我請妳食飯傾吓偈吖
本來今日好想搵人陪我睇葉問2...可惜冇人陪...星期二睇戲平啲嘛
*柳飄飄* 發表於 2010-5-4 10:31 PM
乜星期二睇戲係平啲架咩
我真係唔知喎
妳睇吓我幾 "背"
葉問 2 應該好睇啦
妳點解會以為自己患咗膀胱過度活躍症
係咩病嚟架
患者會點架
我有幾個月冇去針炙喇
啲尿頻又好嚴重喇
今日去番針炙痛到飛起
個醫師針我個腎嘅穴位痺到飛起
都要勤力番啲去針先得喇
MORNING ALL
四眼走粒仔 發表於 2010-5-4 08:25 AM
開檔有錫錫
咁食咗乜嘢呀
夠唔夠飽呀
下次放假如果冇節目咪約我囉
我請妳食飯傾吓偈吖
Fian. 發表於 4-5-2010 22:52
有時我會收早的...即是七點
食咗重慶酸辣粉...同埋蚵仔酥and鹽酥雞
Good morning Miss and everyone.......
Masterking 發表於 2010-5-4 08:57 AM
係咪仲係身在倫敦呀
係咪好大霧呀
倫敦啲嘢好唔好食架
大陸劇我就冇咩興趣喇, 不過除咗港劇之外, 有時我都會煲吓台劇
不過睇台劇要睇原聲, 個feel正好多o架, 尤其台語
如果韓劇or日劇, 我就寧願揀啲有TVB粵語配音嘅先睇
乜星期二睇戲係平啲架咩
我真係唔知喎
妳睇吓我幾 "背"
葉問 2 應該好睇啦
妳點解會以為自己患咗膀胱過度活躍症嘅
係咩病嚟架
患者會點架 ...
Fian. 發表於 4-5-2010 23:00
星期二睇戲有優惠呢家嘢, 我都記唔起係n年前已經開始o架喇

之前電視有講, 如果人一日之內去多過七次, 就有可能已經患上膀胱過度活躍症
飛女正傳...幾好笑嘅...有時真係會睇到笑咗出嚟

而蔡少芬演港女...仲要係中女...都算演活咗...又做得好放

觀眾睇得開心, 但亦睇得出佢哋拍得好辛苦, 亦好專業, 拍威吔戲好辛苦o架, 同埋會好易整親, 吊到高一高飛來飛去, 坐響sogo廣告牌就算幾畏高都要扮鎮定咁演同唸台詞, 對白仲次次都唔短o架tim
Good evening Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-5-4 06:02 PM
仲仲而家應該瞓緊覺豬啦