返回列表 回復 發帖
唔使明既姣鬆D 曉蒲頭得架啦 自然咩頭都有人幫你攪掂
寇仲~ 發表於 2010-5-3 05:02 PM
我很贊同 舌頭都搞掂埋
Good evening Miss & all bros
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
唔使明既姣鬆D 曉蒲頭得架啦 自然咩頭都有人幫你攪掂
寇仲~ 發表於 2010-5-3 05:02 PM
仲仲姣鬆啲 咁又唔係唔明嘅 睇吓有無女遊指南啫
我仲未放工呀姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-5-3 08:36 PM
機機姣鬆啲 9 點幾啦....收工未呀
廣告時間~
miss...今晚有新劇呀...有冇睇呀?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
廣告時間~
miss...今晚有新劇呀...有冇睇呀?
*柳飄飄* 發表於 2010-5-3 09:30 PM
飄飄 搞緊咩呀
飄飄 搞緊咩呀
主任 發表於 3-5-2010 21:33
我會有咩搞吖...咪睇緊最尾一節飛女正傳
聽日day off, 未有搞作
飛女正傳有陳鴻烈......
飛女正傳有陳鴻烈......
*柳飄飄* 發表於 2010-5-3 10:28 PM
即係拍咗都一段日子
Time to sleep

Good night everybody
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
即係拍咗都一段日子
主任 發表於 4-5-2010 00:42
本身飛女正傳係應該響2009年內出街, 響2008年嘅節目巡禮已經出咗預告宣傳片, 但結果舊年都冇播到, 其實今年仲有另一套未出街, 但又好正嘅劇都係2009年應該強勢咁出街o架, 等咗成年冇播, 早排先見到知道今年終於有得睇, 其實好多時唔好睇少倉底貨呀, 隨時好睇過出緊街嘅劇, 有啲又可惜賣咗埠先, 香港觀眾無緣欣賞, 但bt一早就有, 賣完埠一大輪網民一早睇哂, 香港tvb先出, 家陣仲有一部唔知幾時先可以睇到, 又係舊年應該出街嘅
早排開始無線唔知搞乜鬼成日將應該擺響九點半播嘅, 走去擺響八點半出街, 相反應該擺八點半嘅, 佢又走去播響九點半時段
本身飛女正傳係應該響2009年內出街, 響2008年嘅節目巡禮已經出咗預告宣傳片, 但結果舊年都冇播到, 其實今年仲有另一套未出街, 但又好正嘅劇都係2009年應該強勢咁出街o架, 等咗成年冇播, 早排先見到知道今年終於有得 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-4 01:32 AM
好多劇都係拍左好Q耐....有D直頭賣完埠之後都唔會播....
MORNING ALL
Good morning Miss and everyone.......