返回列表 回復 發帖
記唔記得聽日食飯啊
四眼走粒仔 發表於 2010-5-1 12:46 AM
miss..今日晨早已經記得啦..你就好啦..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
有時都會加魚旦或者牛丸 好好味
小飛機 發表於 2010-5-1 12:51 AM
或者開罐五香肉丁
又或者午餐肉
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
我瞓覺了...good.night.miss.&.everybody
我瞓覺了...good.night.miss.&.everybody
小飛機 發表於 2010-5-1 12:55 AM
Good night 機機
我就繼續煲劇
ok啦~~~有條腸囖
小飛機 發表於 1-5-2010 00:36
以形補形乎
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
梗係記得啦
你諗到食咩未呀
Fian. 發表於 2010-5-1 12:49 AM
''愈''南野, OK??
開心d啊~~~太極哥哥
小飛機 發表於 2010-5-1 12:50 AM
一向都OK開心架
真係諗唔到今年歐聯冠軍戰會係國米對拜仁
Fian. 發表於 2010-5-1 12:51 AM
最初都諗住係巴塞.....點知出左局...唉
同我一樣一定要有餸
Fian. 發表於 1-5-2010 00:44
基本上我係唔多like食即食麵, 就算煮即食麵, 我都鍾意特別啲嘅食法

個人已經夠哂dry o架啦...所以就更加唔想連食個即食麵都咁齋...搞啲新意思冇咁悶嘛

今日我全日食得一餐咋, 食咗一碗三餸嘅重慶酸辣粉

miss妳有冇食過紅薯粉呀, 我好鍾意食o架, 煙煙靭靭索埋啲酸酸地嘅麻辣湯好正o架! 好食過米線好多
話時話, 我都好耐冇食午餐肉同五香肉丁lu...

講開午餐肉...大家鍾意食梅林牌定係白豬仔多啲呢? 定係鬼佬午餐肉荷美意spam呢?
話時話, 我都好耐冇食午餐肉同五香肉丁lu...

講開午餐肉...大家鍾意食梅林牌定係白豬仔多啲呢? 定係鬼佬午餐肉荷美意spam呢?
*柳飄飄* 發表於 2010-5-1 01:16 AM
鬼佬午餐肉邊好食架???
鬼佬午餐肉邊好食架???
榴槤蛋撻 發表於 1-5-2010 01:29
我就冇乜食過, 但好多人鍾意食o架, 百佳一減價就好多人搶, 尤其如果難得做$14.9嘅時候, 啲人真係掃o架!
''愈''南野, OK??
四眼走粒仔 發表於 2010-5-1 01:11 AM
好呀
有冇心水地方
最初都諗住係巴塞.....點知出左局...唉
四眼走粒仔 發表於 2010-5-1 01:12 AM
但係從來歐聯冠軍都唔會冧莊
始終都破唔到呢個縮命
我就冇乜食過, 但好多人鍾意食o架, 百佳一減價就好多人搶, 尤其如果難得做$14.9嘅時候, 啲人真係掃o架!
*柳飄飄* 發表於 2010-5-1 01:32 AM
新聞話1偏午餐肉=食左3匙羹 salt