返回列表 回復 發帖
今朝我開檔
Fian. 發表於 2010-4-29 05:52 AM
miss開檔~~~錫錫錫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我咁大個人真係未能聽過有人咁樣問候人囉
關心人係問人係咪差唔多死架咩
你有冇讀過書呀柒頭
你唔能尊重人在先使能尊重你牙
同你好能熟咩講 ...
Fian. 發表於 2010-4-29 04:04 AM
呢d真係攞嚟俾人嬲
Hi 工工G 出面好大 小心呀
寇仲~ 發表於 2010-4-29 06:30 PM
玉樹臨風姣鬆啲~~有冇38E呀
今朝我開檔
Fian. 發表於 2010-4-30 03:55 PM
哈哈~~~miss再開檔,又再錫錫
今晚不上呀....唔舒服呀 好似想起感冒
主任 發表於 2010-4-30 09:07 PM
豪邁不羈淫鬆啲 ~~~有冇執番劑 ................藥呀
我煮咗臘腸飯
又落街買咗滷水雞翼雞腎同豬咀返嚟食
一支咖啡酒分三日飲晒
而家飲緊最後嗰杯
Fian. 發表於 2010-4-30 09:27 PM
我食左個公仔麵咋
機機晚上好呀

我剛啱食咗兩碗糖水, 家吓好飽好滿足
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
機機晚上好呀

我剛啱食咗兩碗糖水, 家吓好飽好滿足
*柳飄飄* 發表於 2010-4-30 11:06 PM
飄飄...食左咩糖水呀
飄飄...食左咩糖水呀
小飛機 發表於 30-4-2010 23:07
係自己今日煲嘅腐竹白果雞蛋薏米
night night miss飄飄* everyone
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
係自己今日煲嘅腐竹白果雞蛋薏米
*柳飄飄* 發表於 2010-4-30 11:40 PM
呢個糖水好滋潤呵...
呢個糖水好滋潤呵...
小飛機 發表於 30-4-2010 23:46
呢個都未算呀...不過白果(銀杏)的確好有藥用價值又有益...仲好養顏tim

早排我煲另一隻仲滋潤呀...就係蘋果雪梨南北杏煲雪耳
機機你淨係食個即食麵咁樣唔掂喎...夠唔夠飽o架? 有冇加餸呀...餐肉...腸仔...蛋之類etc...加兩條菜都好過食齋麵吖
唉...我雖則今日係day off...但都好攰...仲攰過平時返工...又周身骨痛...
想洗衫都冇力...而家淨係等睇師奶股神...都唔知等唔等到...有啲頂唔順...
個同事又可能會打嚟...
大家今日係咪唔駛返工呢...除咗我之外...

五一勞動節喎...黃金周...我就繼續勞動...