返回列表 回復 發帖
Good afternoon Miss & all bros
主任 發表於 2010-4-30 01:42 PM
Good afternoon 任任
今晚又會唔會北上呀
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
主任~
我今日day off呀
*柳飄飄* 發表於 2010-4-30 02:42 PM
有咩節目呀
Good afternoon Miss & Everybody
夢遺大師 發表於 2010-4-30 03:22 PM
午安
Good evening class and 主任
Good evening Miss
Good evening everybody
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good afternoon 任任
今晚又會唔會北上呀
Fian. 發表於 2010-4-30 03:59 PM
今晚上呀....唔舒服呀 好似想起感冒
Good evening Miss
Good evening everybody
主任 發表於 2010-4-30 09:04 PM
Good evening 任任
今晚又茶記牙
今晚不上呀....唔舒服呀 好似想起感冒
主任 發表於 2010-4-30 09:07 PM
我傷風啱啱好番
Good evening 任任
今晚又茶記牙
Fian. 發表於 2010-4-30 09:12 PM
求先食咗碗豬骨粥, 加多碟牛腸....飽哂   
今晚不上呀....唔舒服呀 好似想起感冒
主任 發表於 2010-4-30 09:07 PM
咁今晚啪粒藥先瞓囉
求先食咗碗豬骨粥, 加多碟牛腸....飽哂   
主任 發表於 2010-4-30 09:22 PM
我煮咗臘腸飯
又落街買咗滷水雞翼雞腎同豬咀返嚟食
一支咖啡酒分三日飲晒
而家飲緊最後嗰杯
Good.evening.Miss
Good.evening.Everybody
有咩節目呀
Fian. 發表於 30-4-2010 16:00
都冇人約, 邊樹有節目喎
今朝我六點零就起咗身lu, 中午就煲腐竹白果雞蛋薏米糖水搞到晏晝, 拎返公司請同事食, 擺低之後就自己一條冷去咗行花園街, 結果混吉空手返歸, 齋行咗幾間shops only, 但都已經睇中好多衫褲裙同埋鞋, 家陣對腳鬼咁痛, 平時儲埋啲攰都未放哂, 個人都叉唔到電, 夜啲又要洗衫
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
hello..飄飄