返回列表 回復 發帖
突然諗起呢隻歌
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2010-4-28 11:26 AM
Good.evening.Miss
Good.evening.Everybody
Good evening Miss & all bros
主任 發表於 2010-4-28 09:04 PM
Hello...豪邁不羈淫鬆啲
關心你至問你咋…講下笑咋…唔好嬲啦!
夢遺大師 發表於 2010-4-28 07:20 PM
夢夢~~~咁樣問候法不如唔好問啦
Hello...豪邁不羈淫鬆啲
小飛機 發表於 2010-4-28 09:56 PM
Hello 機機姣鬆啲
今日早過你
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
night night miss everyone
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
關心你至問你咋…講下笑咋…唔好嬲啦!
夢遺大師 發表於 2010-4-28 07:20 PM
我咁大個人真係未能聽過有人咁樣問候人囉
關心人係問人係咪差唔多死架咩
你有冇讀過書呀柒頭
你唔能尊重人在先使能尊重你牙
同你好能熟咩講笑
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
關心你至問你咋…講下笑咋…唔好嬲啦!
夢遺大師 發表於 2010-4-28 07:20 PM
咁你平時去醫院探病係咪都係問人係咪差唔多死
如果你覺得咁樣問候人係冇問題嘅話
咁呢句說話就留番嚟問候你屋企人囉
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
你想點揼咪點揼囉,絕對打不還手罵不還口…
夢遺大師 發表於 2010-4-28 07:21 PM
撩人者賤
打死無怨
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
突然諗起呢隻歌
XXiaqKwPK2o&feature=related
主任 發表於 2010-4-28 09:07 PM
完全贊同 + 精品文章
魅力 + 1000
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
夢夢~~~咁樣問候法不如唔好問啦
小飛機 發表於 2010-4-28 09:58 PM
極之贊同
魅力 + 1
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
夢夢~~~咁樣問候法不如唔好問啦
小飛機 發表於 2010-4-28 09:58 PM
佢咪關心我睇吓我死得未囉
唔知關佢乜能嘢事呢
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
牛一梗係等Miss
為我吟詩配新詞
十月就是賀壽時
願卿謹記莫要遲
夢遺大師 發表於 2010-4-24 10:48 AM
刺耳難聽的說話
如此關心唔係嘛
撩人者賤抵我打
留番問候你阿媽
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
突然諗起呢隻歌
XXiaqKwPK2o&feature=related
主任 發表於 2010-4-28 09:07 PM
有人天生愛犯賤
出口傷人撩我先
只好當佢發花癲
唔能啱傾搭錯線
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
返回列表