返回列表 回復 發帖
夢夢你慢慢等,我會早過你有賀壽詩
不過有排等
gonkong 發表於 2010-4-24 11:25 AM
你嗰首前年作咗啦
每人只可以作一首咋
題材好 Q 難諗架
反而只係得主任同風紀作過俾我咋
收過我生日詩嗰啲幾時還債呀
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good morning Miss 豪邁不羈 俊朗不凡 and all
寇仲~ 發表於 2010-4-25 08:58 AM
仲仲好少開檔架喎
Hi 機機 姣鬆啲
今日去邊反嚟呀 我行咗成日街....好攰呀

主任 發表於 2010-4-25 10:42 PM
行邊度呀
去 shopping 牙
今日同我至愛去買生日禮物 ~~~跟住去左拆禮物
小飛機 發表於 2010-4-25 10:52 PM
買咗乜嘢生日禮物呀
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
仲仲好少開檔架喎
Fian. 發表於 2010-4-26 03:08 PM
原來我開檔呀 咁真係少有喎
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
行邊度呀
去 shopping 牙
Fian. 發表於 2010-4-26 03:09 PM
miss...有冇去街街 呀
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
Good afternoon Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-4-26 05:40 PM
hello 仲仲..
我好肯定冇認錯人...響太子...你拎住抽嘢行緊西洋菜街往旺角方向...
*柳飄飄* 發表於 2010-4-23 02:03 AM
飄飄:你個崔健邦今晚解左凍喎..
好耐冇開過檔 lu 喎
Fian. 發表於 2010-4-26 02:46 PM
Good.evening.Miss冧冧 都唔得閒上嚟開檔,今天算好難得
Good.evening.Miss冧冧 都唔得閒上嚟開檔,今天算好難得
小飛機 發表於 2010-4-26 09:03 PM
good.evening.everybody
Good evening Miss & all bros
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
原來我開檔呀 咁真係少有喎
寇仲~ 發表於 2010-4-26 05:44 PM
玉樹臨風姣鬆啲 你咁少開檔..以後要多d喇(儘量啦...)
Good evening Miss & all bros
主任 發表於 2010-4-26 09:05 PM
hi~~~豪邁不羈淫鬆啲
買咗乜嘢生日禮物呀
Fian. 發表於 2010-4-26 03:10 PM
同佢配左幅眼鏡,好好睇~~~