返回列表 回復 發帖
都認得吾差架,都幾準下,係有時會出同音字
perfectman 發表於 2015-6-24 04:51 PM
要拼音就要識讀個音,要手寫就要識寫(大概),都好麻煩。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
KK, 開齋未?
SweetLemon 發表於 2015-6-24 04:17 PM
凍檸姐大駕光臨你好耐冇返黎大馬定啦唔好亂咁講嘢啊脆弱嘅宗教係特別敏感架
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
連我亞媽幾十歲都識用平板google啦,而家喺香港搵個人唔識google其實都幾困難下!我開頭都好驚訝,乜佢識中文輸入咩?點知比佢串返轉頭,亞仔,乜你咁out㗎,可以用講㗎,你唔識咩?
啲老人中心其實真係唔錯,教啲 ...
perfectman 發表於 2015-6-24 04:37 PM
都係個句,你阿媽識唔代表其他人識
樓下個間係唔係短deep V 短裙仔靚女sales呀?
perfectman 發表於 2015-6-24 04:40 PM
男人老狗一個係我同事嘅朋友,日日聽佢講點呃點呃,完全唔覺自己有問題真係連良心都冇埋
800萬喺上環一定買到3房單位有找
perfectman 發表於 2015-6-24 04:49 PM
如果係咁d agent點咁放咁高價啊?一定有佢嘅價值係度嘅,冇咪等水魚上黎囉,賣家有嘅係holding power
凍檸姐大駕光臨你好耐冇返黎大馬定啦唔好亂咁講嘢啊脆弱嘅宗教係特別敏感架
tvbkk123 發表於 2015-6-24 05:26 PM
泥地人就好啦,一年之九個月。。。一個懶字。。
我系咁亂講野ge啦。。。話之佢。。。
檸姐打算永久落戶台灣咯
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
泥地人就好啦,一年之九個月。。。一個懶字。。
我系咁亂講野ge啦。。。話之佢。。。
SweetLemon 發表於 2015-6-24 05:46 PM
如果唔係點敢大大聲話有6萬年嘅基因啊你估依6萬年少架
良心?

我識啲做sales嘅朋友講話個良心一早比錢遮晒啦

如果個客傻下傻下入去叫佢介紹邊部機好,其實即係問佢邊部佣金多,介紹比你嗰部隨時佢掂都無掂過 ...
perfectman 發表於 2015-6-24 06:10 PM
咁我就唔會wor,我會問客戶係用黎做乜,根據佢嘅需求幫佢搵個啱佢嘅。咁當然啦,消費者係犯賤嘅。當你問返佢個陣,佢就覺得你唔專業啦
所以依種人就註定俾人呃架啦我亦好少做依種人嘅生意,你唔呃佢,佢覺得你呃佢,你呃佢,自己又過唔去,唯有俾佢俾其他人呃啦
簽名被屏蔽
牌子機,其實都無咩好大分別,真係有要求嘅,就自己買parts組裝啦
perfectman 發表於 2015-6-24 06:57 PM
手提電腦組裝唔到
簽名被屏蔽
最多咪可以換到ram同埋hard disk,其他嘢咪同你買果陣一樣
簽名被屏蔽