返回列表 回復 發帖
今日冇人蒲頭?!
小飛機 發表於 2010-4-22 06:40 PM
而家呢度成日都冇人蒲頭架啦
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
miss首詩真係寫得好,睇極都唔厭
小飛機 發表於 2010-4-22 10:18 PM
你睇我對你幾好吖
以前人哋嗰啲最多都係起雙飛
QQ 就玩孖妹
你就一屋多嬌
一個禮拜七日日日唔同款
仲要個個似明星
搞到你冇晒力先得
撻撻~~~我琴晚好夜先係大陸落嚟,攰都屎了
小飛機 發表於 2010-4-22 10:21 PM
咁生日咪冇去慶祝
至愛同你慶咗未呀
撻撻咁遲先miss.say.hi
小飛機 發表於 2010-4-22 11:22 PM
我呢啲閒角冇乜所謂啦
你係先好講呀, 聽住先啦唉 講真吖...其實我都真係有啲心淡
我收咗工好耐啦...聽晚就收十二
不過今日我好似見到有人同你一齊喎...咁就算你睇到我都唔方便啦
我見到你時都返緊工, 不過就收工嗰隻 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-4-23 01:48 AM
係咪都係喺番旺角返工呀
幾時休息呀
出嚟食飯傾吓偈吖
Good morning class and 主任
今朝我開檔
MORNING ALL
MORNING ALL
四眼走粒仔 發表於 2010-4-23 08:11 AM
早晨走粒仔
咁我哋餐飯就一號食啦
Goodbye class and 主任
morning misseveryone
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
而家呢度成日都冇人蒲頭架啦

Fian. 發表於 2010-4-23 06:27 AM
即刻蒲頭!Good Morning Miss and Everybody
生日詩都作到差唔多江郎才盡喇
不過又 "凳" 到一首出嚟喎
數數手指淨係生日詩都作咗十幾首啦   ...
Fian. 發表於 2010-4-23 03:59 AM
我仲未有喎,Miss唔好精盡人忘住喎!(精彩詩句已盡或者忘記點寫也)
今朝我開檔
Fian. 發表於 2010-4-23 06:45 AM
Miss開檔,等小僧錫錫先…
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂