返回列表 回復 發帖
我真係睇唔到你..sorry..唔係實同你食飯...你唔洗返工咩
榴槤蛋撻 發表於 23-4-2010 00:55
你係先好講呀, 聽住先啦唉 講真吖...其實我都真係有啲心淡
我收咗工好耐啦...聽晚就收十二
不過今日我好似見到有人同你一齊喎...咁就算你睇到我都唔方便啦
我見到你時都返緊工, 不過就收工嗰隻之嘛
今日中午勁大雨呀...穩陣起見...聽日我都係帶遮出街好啲
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
你係先好講呀, 聽住先啦唉 講真吖...其實我都真係有啲心淡
我收咗工好耐啦...聽晚就收十二
不過今日我好似見到有人同你一齊喎...咁就算你睇到我都唔方便啦
我見到你時都返緊工, 不過就收工嗰隻 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-4-23 01:48 AM
甘我唸你認錯人..我一個人係旺角
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
甘我唸你認錯人..我一個人係旺角
榴槤蛋撻 發表於 23-4-2010 01:54
我好肯定冇認錯人...響太子...你拎住抽嘢行緊西洋菜街往旺角方向...
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
我好肯定冇認錯人...響太子...你拎住抽嘢行緊西洋菜街往旺角方向...
*柳飄飄* 發表於 2010-4-23 02:03 AM
甘就係..但係一個人行...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
36269# Fian.  
還好啦,今年運氣好差.....過一排好快我又要搬屋啦....
心灰灰,又太耐無來尼度啦,上來睇下有咩傾....
仲仲同miss 知心,講既野一樣 ,,,, :-)
到衣家我都仲未有得打表情呀....表達唔到我既心情添.. ...
Iamtall 發表於 2010-4-21 09:09 PM
係咪租約期滿要搬呀
搵咗地方未呀
會搬去邊呀
36269# Fian.  
還好啦,今年運氣好差.....過一排好快我又要搬屋啦....
心灰灰,又太耐無來尼度啦,上來睇下有咩傾....
仲仲同miss 知心,講既野一樣 ,,,, :-)
到衣家我都仲未有得打表情呀....表達唔到我既心情添.. ...
Iamtall 發表於 2010-4-21 09:09 PM
係咪你盤生意唔多順利呀
Good evening Miss & all bros
Miss 又一精品文章
主任 發表於 2010-4-21 09:36 PM
生日詩都作到差唔多江郎才盡喇
不過又 "凳" 到一首出嚟喎
數數手指淨係生日詩都作咗十幾首啦
吓~~
忙就話可以理解啫...之但係...盪失路又因乜解究呢? 又會盪失咗去邊樹呢?
*柳飄飄* 發表於 2010-4-22 12:40 AM
邊度有女媾咪去邊樹囉
人各有志
忙死了.....唉
四眼走粒仔 發表於 2010-4-22 12:52 AM
忙應該係好事嚟喎
搵多啲吖嘛
Good morning everybody......
calbee33 發表於 2010-4-22 05:48 AM
開檔有錫錫
Good morning everybody......
calbee33 發表於 2010-4-22 05:48 AM
五點幾咁早開檔嘅
thanks miss
小飛機 發表於 2010-4-22 09:02 AM
最緊要你開心
Thanks Miss 作首賀我, 射射miss , 魅力+到無限啦
小飛機 發表於 2010-4-22 09:04 AM
咁出年我生日你作番首詩送俾我囉
雖然只差幾日, 但我係 1000蚊紙座呀
小飛機 發表於 2010-4-22 09:05 AM
所以你收埋咗好多 "LEI"