返回列表 回復 發帖
Goodbye class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
生日快樂賀機機
特意作詩恭賀你
高瘦白淨唔肥膩
知書識禮講道理
溫文爾雅好脾氣
靚女見你爭餐死
龍頭位置油麻地
一直排到石硤尾
艷福無邊爽到痺
...
Fian. 發表於 2010-4-21 06:13 PM
精品文章 魅力100000分
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
36269# Fian.
還好啦,今年運氣好差.....過一排好快我又要搬屋啦....
心灰灰,又太耐無來尼度啦,上來睇下有咩傾....
仲仲同miss 知心,講既野一樣 ,,,, :-)
到衣家我都仲未有得打表情呀....表達唔到我既心情添...
生日快樂賀機機
特意作詩恭賀你
高瘦白淨唔肥膩
知書識禮講道理
溫文爾雅好脾氣
靚女見你爭餐死
龍頭位置油麻地
一直排到石硤尾
艷福無邊爽到痺
...
Fian. 發表於 2010-4-21 06:13 PM
Good evening Miss & all bros
Miss 又一精品文章
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
36269# Fian.  
還好啦,今年運氣好差.....過一排好快我又要搬屋啦....
心灰灰,又太耐無來尼度啦,上來睇下有咩傾....
仲仲同miss 知心,講既野一樣 ,,,, :-)
到衣家我都仲未有得打表情呀....表達唔到我既心情添.. ...
Iamtall 發表於 2010-4-21 09:09 PM
Hello Tall Tall 好耐無見喇
無咩~呀.....心情好差咩
機機:壽比南山..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
機機:壽比南山..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 11:15 PM
倚~~~撻撻今日無盪失路喎
HIHI
今晚機機都冇浦頭...難得甘多人同佢慶祝
佢可能吉緊女.....唔理呢到架喇
四眼走粒仔 發表於 2010-4-22 12:05 AM
同MISS
走粒仔..冇見好耐...去左那?
咁就肯定吹緊              蠟燭
咁就肯定吹緊              蠟燭
主任 發表於 2010-4-22 12:20 AM
甘淫嫂..容 容..同angel 有冇幫你吹                                       

蠟燭
有啲忙
有啲盪失路囉
Fian. 發表於 21-4-2010 15:50
吓~~
忙就話可以理解啫...之但係...盪失路又因乜解究呢? 又會盪失咗去邊樹呢?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰