返回列表 回復 發帖
Good afternoon Miss & Everybody
morning all...Happy birthday to 機機
四眼走粒仔 發表於 2010-4-21 08:28 AM
今朝又係你開檔喎走粒仔
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good afternoon Miss & Everybody
夢遺大師 發表於 2010-4-21 03:50 PM
Good afternoon 夢夢
Good afternoon 夢夢
Fian. 發表於 2010-4-21 03:52 PM
Miss 下午好
Hello 玉樹臨風姣鬆啲, 早晨啊
俊朗不凡姣鬆啲今日牛一咩
Happy birthday to 機機
主任 發表於 2010-4-21 01:39 AM
係呀 豪邁不羈姣鬆D 四月廿一日,應該無記錯掛
俊朗不凡姣鬆D同我差幾日生日,大家都係白羊座,所以食野D口味都差唔多
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
morning all...Happy birthday to 機機
四眼走粒仔 發表於 2010-4-21 08:28 AM
hi 走粒哥哥
Good afternoon class and 主任
Fian. 發表於 2010-4-21 02:36 PM
Good afternoon miss and all
夢遺大師 發表於 2010-4-21 03:50 PM
hi 夢夢,午安,今日有無執到好野
食咗個咩包呀
Fian. 發表於 2010-4-20 06:01 PM
食左個叫 小華堡餐 加大加3蚊,改洋蔥圈又要加一蚊,總共32蚊,
頂!個洋蔥圈一洋蔥味都無,我以為食緊個炸粉團
個牛肉又係淡茂茂,以前都唔係咁架,真係無下次
hi 夢夢,午安,今日有無執到好野
寇仲~ 發表於 2010-4-21 05:15 PM
我都想but真係唔得閒,所以連Miss咁好嘅嘢都冇時間去執…

生日快樂賀機機
特意作詩恭賀你
高瘦白淨唔肥膩
知書識禮講道理
溫文爾雅好脾氣
靚女見你爭餐死
龍頭位置油麻地
一直排到石硤尾
艷福無邊爽到痺
女友多到記唔起
日日不同輪住 "尼"
天天新款陪著你
週一靚版吳雨霏
週二淫版周海媚
週三迷你版鞏俐
週四俏版梁詠琪
週五縮水姚嘉妮
週六斯文版王菲
週日騷版羅美薇
MONDAY 排到去 SUNDAY
DAY DAY 新鮮好和味
機機魅力誰可比
一屋多嬌有福氣
升職加薪快過飛
年尾分紅 TRIPLE PAY
買完遊艇買飛機
有屋有舖又有地
尖東中環買地皮
睇住樓市不斷起
身家超過十億幾
笑口常開冇傷悲
一生幸福好歡喜

HAPPY BIRTHDAY
生日快樂賀機機
特意作詩恭賀你
高瘦白淨唔肥膩
知書識禮講道理
溫文爾雅好脾氣
靚女見你爭餐死
龍頭位置油麻地
一直排到石硤尾
艷福無邊爽到痺
...
Fian. 發表於 2010-4-21 06:13 PM
Miss
食左個叫 小華堡餐 加大加3蚊,改洋蔥圈又要加一蚊,總共32蚊,
頂!個洋蔥圈一洋蔥味都無,我以為食緊個炸粉團
個牛肉又係淡茂茂,以前都唔係咁架,真係無下次  ...
寇仲~ 發表於 2010-4-21 05:20 PM
上次食 KFC 係上年過農曆年喺大陸
精品文章…Miss 好嘢
夢遺大師 發表於 2010-4-21 06:21 PM
多謝讚賞