返回列表 回復 發帖
Morning 機機
居然咁早見到你喎
Fian. 發表於 2010-4-20 11:02 AM
上嚟望望 ~~~又要閃了
Good afternoon class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Fian. 發表於 2010-4-20 03:19 PM
Good afternoon Miss
Good afternoon Miss
夢遺大師 發表於 2010-4-20 03:37 PM
呢排係咪好忙呀
呢排係咪好忙呀
Fian. 發表於 2010-4-20 04:13 PM
是的,但我都會盡量抽時間幫你執多劑!
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Fian. 發表於 2010-4-20 03:19 PM
afternoon Miss 頭先食果個飽都唔好食既 仲要30蚊個餐,真係
上嚟望望 ~~~又要閃了
小飛機 發表於 2010-4-20 01:49 PM
俊朗不凡姣鬆D 係咪又要閃去趕工啦
夢遺大師 發表於 2010-4-20 04:48 PM
夢夢 係咪有野執呀
夢夢 係咪有野執呀
寇仲~ 發表於 2010-4-20 05:03 PM
哈…梗係好嘢啦,同Miss擒高擒低,上上落落、搞到身水身汗、腰酸腳軟…
事後Miss仲話好鬼滿意,你話係咪好happy
夢遺大師 發表於 2010-4-20 04:48 PM
咁你幾時得閒吖
Good afternoon Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-4-20 04:54 PM
Good evening 仲仲
afternoon Miss 頭先食果個飽都唔好食既 仲要30蚊個餐,真係
寇仲~ 發表於 2010-4-20 04:56 PM
食咗個咩包呀
哈…梗係好嘢啦,同Miss擒高擒低,上上落落、搞到身水身汗、腰酸腳軟…
事後Miss仲話好鬼滿意,你話係咪好happy
夢遺大師 發表於 2010-4-20 05:31 PM
既然你執得咁開心
就快啲再約睇過幾時再執多劑啦
落街買餸