返回列表 回復 發帖
我次次發夢都見到你
四眼走粒仔 發表於 2010-4-19 04:16 AM
係咩
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
morning all
open don
四眼走粒仔 發表於 2010-4-19 08:09 AM
今朝你開檔
Good morning everybody~~~
calbee33 發表於 2010-4-19 09:37 AM
早晨三仔
貼$買難受乎?呵呵
calbee33 發表於 2010-4-19 10:16 AM
咁我日日 "喱" 喺屋企又冇嘢做
都係趁高興啫
意義都唔係為咗睇演唱會
hi miss ,主任..everybody
good afternoon miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good morning everybody~~~
calbee33 發表於 2010-4-19 09:37 AM
午安3仔 今日好嗎?
咁我日日 "喱" 喺屋企又冇嘢做
都係趁高興啫
意義都唔係為咗睇演唱會
Fian. 發表於 2010-4-19 11:57 AM
午安miss 尋晚有無睇獎門人呀
Iamtall 發表於 2010-4-19 02:53 PM
Hi talltall 好耐無見 最近點呀
Iamtall 發表於 2010-4-19 02:53 PM
Hi Tall Tall
好耐冇見喇
最近點呀
good afternoon miss and all
寇仲~ 發表於 2010-4-19 03:46 PM
Good evening 仲仲
午安miss 尋晚有無睇獎門人呀
寇仲~ 發表於 2010-4-19 03:48 PM
有呀
尋晚好忙呀
又要睇掌門人
廣告就轉去睇金像獎
如果金像獎嗰邊悶就轉去睇 Now 無線收費電視
Hi talltall 好耐無見 最近點呀
寇仲~ 發表於 2010-4-19 03:49 PM
同我個 post 一樣嘅
有呀
尋晚好忙呀
又要睇掌門人
廣告就轉去睇金像獎
如果金像獎嗰邊悶就轉去睇 Now 無線收費電視
Fian. 發表於 2010-4-19 04:14 PM
我都唔知尋晚做金像獎 係咪惠英紅做影后呀?
同我個 post 一樣嘅
Fian. 發表於 2010-4-19 04:15 PM
鬼叫我地係老友鬼鬼咩