返回列表 回復 發帖
Good night class and 主任
開完檔去瞓覺
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good night class and 主任
開完檔去瞓覺
Fian. 發表於 2010-4-16 07:27 AM
Good Morning Miss and Everybody...
Miss又通頂呀?請保重身體啊…
Good afternoon class and 主任
Good Morning Miss and Everybody...
夢遺大師 發表於 2010-4-16 10:38 AM
Good afternoon 夢夢
尋日唔該晒
去銀行
Good afternoon 夢夢
尋日唔該晒
Fian. 發表於 2010-4-16 03:38 PM
最緊要你滿意我的服務啦…
而家出發去食日本菜
跟住睇 Twins 演唱會
Goodbye class and 主任
see you tonight
今日係仲仲生日
Happy Birthday  仲仲
祝你心想事成
gonkong 發表於 2010-4-15 04:00 PM
工工G  多謝哂你
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
  Happy Birthday to you
Happy Birthday to 仲仲

:h ...
Fian. 發表於 2010-4-15 07:01 PM
多謝miss 年年都幫我慶祝生日 真係好感動
Hello玉樹臨風姣鬆啲~~~生日快樂呵

小飛機 發表於 2010-4-15 11:19 PM
哈哈 多謝俊朗不凡姣鬆 好大個蛋榚呀,有無檸茶送先
夢遺大師 發表於 2010-4-16 10:38 AM
Hello 夢夢
而家出發去食日本菜
跟住睇 Twins 演唱會
Fian. 發表於 2010-4-16 05:09 PM
玩得開心呀Miss
Night night class and 主任
最緊要你滿意我的服務啦…
夢遺大師 發表於 2010-4-16 03:56 PM