返回列表 回復 發帖
幾時睇完?我會好心急個喎…
夢遺大師 發表於 2010-4-14 03:41 PM
打嚟唔好冇來電顯示呀
我唔聽架
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good afternoon Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-4-14 03:47 PM
Good afternoon 仲仲
今日忙嗎
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good afternoon 仲仲
今日忙嗎
Fian. 發表於 2010-4-14 05:12 PM
都無咩忙,睇Heroes 第四季之嘛
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
訓囉
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Miss 我成日都訓死,我諗我有渴睡症
寇仲~ 發表於 2010-4-14 03:50 PM
你日日都瞓咁少就梗係好瞓啦
望都望好瞓啦
失眠好辛苦架
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Miss吩咐的事情,已經辦妥了。
夢遺大師 發表於 2010-4-14 04:33 PM
唔該晒
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
我就鐘意食小龍包啦 咸咸地,又多水又多汁,正
寇仲~ 發表於 2010-4-14 04:38 PM
極之贊同
魅力 + 5
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
訓囉
寇仲~ 發表於 2010-4-14 08:34 PM
Good night 仲仲
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
night night miss everyone
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
Good night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good morning everybody~~~
呢套劇惠英紅唔識武功架喎
Fian. 發表於 2010-4-14 05:10 PM
咪就係囉...嘥鬼晒丫嘛~~~
我寧願凍啲好過濕呀
又冇蚊蚊同埋唔會發霉
Fian. 發表於 2010-4-14 05:08 PM
唔止凍...仲落埋雨添....冷得我騰騰震呀~~~
Good afternoon class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
返回列表