返回列表 回復 發帖
套用導火新聞線裡面的幾句
由幾開始,我地關注嘅只系感情線同事業線
錯與對已經由絕對變成相對
大部分做緊嘅野就系啱嘅,你唔跟住做就錯了
條骨都無佐lu
kk早晨
簽名被屏蔽
KK兄早晨.

perfectman 發表於 10/6/2015 08:55 AM
早啲瞓,發個靚夢攞六個靚號碼
認真睇真啲真係又真係
簽名被屏蔽
一代不如一代
tvbkk123 發表於 2015-6-9 05:54 PM
社會既錯

KK早晨!
大家早午晚
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
父母責任當然大,但試問你細個有無瞞住父母走出街玩呢
睇得住管得住呢個世界就真系好和諧咯
lhy92725 發表於 2015-6-9 09:21 PM
我細個有瞞住父母走出街玩,但唔會凌晨瞞住父母走出街玩兼放火破坏人家財產。

上梁不正下梁歪,做父母唔以身作則,好好教導自己既小孩,咁細個燒扭蛋機
偷玩具,大個揸AK-47劫金鋪
每個人都自由選擇自己行的路,不過要找數就得
條骨都無佐lu
我細個有瞞住父母走出街玩,但唔會凌晨瞞住父母走出街玩兼放火破坏人家財產。

上梁不正下梁歪,做父母唔以身作則,好好教導自己既小孩,咁細個燒扭蛋機
偷玩具,大個揸AK-47劫金鋪  ...
mnb1123 發表於 2015-6-10 11:35 AM
依架銀行唔易劫都係劫下d中產人士,積少成多簡單d
中產人士點劫比較好呢
條骨都無佐lu
依架銀行唔易劫都係劫下d中產人士,積少成多簡單d
tvbkk123 發表於 2015-6-10 01:32 PM
即係劫KK容易D同埋随時大把$$$在身
原來KK想搵人劫佢,然後同保險公司計
條骨都無佐lu
中產人士點劫比較好呢
lhy92725 發表於 2015-6-10 01:38 PM
趁佢一個人劫
即係劫KK容易D同埋随時大把$$$在身
mnb1123 發表於 2015-6-10 01:44 PM
劫我好難,因為大馬治安嘅問題,導致我地d平民警覺性極高,行路果陣一直望前後左右,基本上外國人以為我地係傻嘅
原來KK想搵人劫佢,然後同保險公司計
lhy92725 發表於 2015-6-10 01:50 PM
保險唔保打劫