返回列表 回復 發帖
hihi miss everyone
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
係初初睇何韻詩同 Queen 姐鬥氣
同 Leven 好笑啲之後
到咗講阿 K 電車男開始已經覺得好悶
我都知吳卓羲已經好努力演呢個角色
不過呢啲角色真係唔啱佢做囉
之後講 ...
Fian. 發表於 2010-4-12 11:15 PM
我鐘意..陳爽
有嘢昅又唔瞓住lu
小飛機 發表於 2010-4-12 11:53 PM
.
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good night Miss & all bros
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
好悶熱呀, 搞到人頭都痛埋
*柳飄飄* 發表於 2010-4-12 11:58 PM
我又唔覺得熱喎
除咗潮濕同有蚊之外
咁樣都幾好吖
不過可能我怕凍啦
所以我唔覺得熱喎
Good night 機機   
我都差唔多喇
主任 發表於 2010-4-13 12:10 AM
Good night 任任
hihi miss everyone
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-13 12:52 AM
Hi hi 撻撻
Hi hi 撻撻
Fian. 發表於 2010-4-13 01:06 AM
點呀~~miss
我鐘意..睇陳爽
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-13 12:53 AM
得個幾靚之外
冇乜特別
不過充滿 "娘" 味
點呀~~miss
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-13 01:08 AM
煲劇
得個幾靚之外
冇乜特別
不過充滿 "娘" 味
Fian. 發表於 2010-4-13 01:09 AM
而家興'娘娘地'
我反而覺得何韻詩同亞姐條線先係最悶, 亞K演得幾好幾神似, 仲要係一個善良得嚟聰明嘅電車男, 唔係凱子嗰種
基本上如果冇Leven, 就冇乜好笑, 初敏都做得幾好
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
而家興'娘娘地'
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-13 01:12 AM
你興啫
我反而覺得何韻詩同亞姐條線先係最悶, 亞K演得幾好幾神似, 仲要係一個善良得嚟聰明嘅電車男, 唔係凱子嗰種
基本上如果冇Leven, 就冇乜好笑, 初敏都做得幾好 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-4-13 01:26 AM
但係就好唔合情理囉
一個冇膽見人同冇膽同人講嘢嘅電車男
有咩理由咁做唔到嘢嗰間咁嘅公司仲會請佢先得架
太離譜
全套戲得杜文澤好笑
Good morning class and 主任