返回列表 回復 發帖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
好耐無見Sam兄黎
有無中六合彩啊
條骨都無佐lu
無,真係難中到喊..買兩條2膽拖5腳,半注,前後揀12個字,加埋中2個半,要放棄唔買囉..
甘都系當做善事啦,福有油雞嘅
條骨都無佐lu
甘都系當做善事啦,福有油雞嘅
lhy92725 發表於 2015-3-11 12:01 AM
善事我會做,不過比我中咗先啦,唔該....
未中都做先系大善人嘅
條骨都無佐lu
善事我會做,不過比我中咗先啦,唔該....
金田Sam 發表於 2015-3-11 12:05 AM
你都好開胃下你舖左幾吋草皮先
外星貓E生
都系訓覺發下夢先
條骨都無佐lu
未中都做先系大善人嘅
lhy92725 發表於 2015-3-11 12:06 AM
未中前我想做衰人,唔想做大善人...
真難中,見上期無開到21-30呢個範圍,成行幾乎買晒,就搭唔中其他號碼,唉~
你都好開胃下你舖左幾吋草皮先
CC517 發表於 2015-3-11 12:06 AM
草皮? 舖咗幾百呎都有....
期期五十,買到窮...
衰人週街系,你吾夠人黎嘅
條骨都無佐lu
衰人週街系,你吾夠人黎嘅
lhy92725 發表於 2015-3-11 12:10 AM
係啦,或者就係呢個原因,仲未夠衰...
好,聽日出街隨地吐痰,掉垃圾,推阿婆d紙皮出馬路,
嚇細路,畫花人地幅牆,搭巴士亂咁按鐘,搭地鐵按警鐘然後走,
推跌垃圾筒....買紙包飲品噴到周圍都係...

嘿! 夠衰未...應該比我中啩? 然後我會開始做善事...
係啦,或者就係呢個原因,仲未夠衰...
好,聽日出街隨地吐痰,掉垃圾,推阿婆d紙皮出馬路,
嚇細路,畫花人地幅牆,搭巴士亂咁按鐘,搭地鐵按警鐘然後走,
推跌垃圾筒....買紙包飲品噴到周圍都係...

嘿! 夠衰未...應該比我 ...
金田Sam 發表於 2015-3-11 12:15 AM
咁...一定好快上電視。
用緊電腦果隻係仔來架
CC517 發表於 2015-3-10 11:42 PM
用緊電腦終於返來果隻係女仔來架
太空貓 早晨!!!預祝貓貓今日爬牆順利!!!