返回列表 回復 發帖
下次有痛..咬碎食一粒..放係雪柜雞蛋隔道..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-12 12:01 AM
我諗應該係尋日乜都冇食過空肚飲啤酒啩
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Fian. 發表於 2010-4-12 12:03 AM
咪要食囉...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
Fian. 發表於 2010-4-12 12:03 AM
呢個一定係..你明知都唔打底...
呢個一定係..你明知都唔打底...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-12 12:09 AM
尋日行程都好緊密
所以冇時間食嘢
又唔覺得肚餓
仲乜咁 high 呀
gonkong 發表於 2010-4-11 02:10 PM
音樂課堂隊啤酒
空肚勁劈都冇嘔
合唱情歌蹻住手
自然花花 HIGH 到夠
趁住未冧即刻走
返到屋企飲紅酒
車厘大蜆超爽口
美國生蠔 CREAMY 夠
法國銅蠔最揀手
三文魚腩肥到漏
鵝肝多士極香口
食埋羊扒未夠喉
壓軸 A 4 日本牛
爆住嚟煮冇出醜
洗完白白要唞唞
小睡片刻休一休
瞓醒驚喜繼續有
TIRAMISU 好滑漏
吹埋蠟燭願望求
仲仲生日賀老友
金銀財富好豐收
女友多到一大竇
笑口常開冇憂愁
祝願一世樂悠悠
音樂課堂隊啤酒
空肚勁劈都冇嘔
合唱情歌蹻住手
自然花花 HIGH 到夠
趁住未冧即刻走
返到屋企飲紅酒
車厘大蜆超爽口
美國生蠔 CREAMY 夠{: ...
Fian. 發表於 2010-4-12 12:52 AM
精品文章

Good evening Miss & all bros
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
精品文章

Good evening Miss & all bros
主任 發表於 2010-4-12 12:58 AM
Night night 任任
咁夜先蒲頭嘅
去邊嚟呀
都唔知做乜 Q 嘢咁能多蚊蚊
手手腳腳咬咗好多啖呀
手手腳腳咬咗好多啖呀
Fian. 發表於 2010-4-12 01:47 AM
今日好潮濕...有冇發霉呀~~
Good evening Miss and Everyone,
I am in London la,....... so much shit needs to get done here
今日好潮濕...有冇發霉呀~~
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-12 01:51 AM
個廳個天花開始有幾點黑霉
我就打開晒個窗同打開咗道門
Good evening Miss and Everyone,
I am in London la,....... so much shit needs to get done here
Masterking 發表於 2010-4-12 02:51 AM
Hi hi King King
倫敦同香港時差幾多呀
手手腳腳咬咗好多啖呀
Fian. 發表於 2010-4-12 01:47 AM
手手腳腳加埋咬咗十幾啖都有
頭先頂唔順要攞滾水 "辣" 啲蚊癩呀
Good morning class and 主任
今朝我開檔