返回列表 回復 發帖
Hello 仲仲
尋晚冇去到買嘢呀
同姨姨傾完偈去咗音樂堂
Fian. 發表於 2010-4-9 07:56 PM
你唔係話要去揼骨咩
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
你唔係話要去揼骨咩
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 09:43 PM
尋晚飲完酒今日好攰
唔想出街
尋晚瞓得兩粒鐘  
今日晏晝又瞓得兩個零鐘
就連環三個電話打嚟嘈醒  
頭先睇西遊記睇唔夠半集又瞓著咗
跟住俾 Tony 打嚟嘈醒講波經
下個禮拜先約媽咪去揼骨
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
尋晚飲完酒今日好攰
唔想出街
尋晚瞓得兩粒鐘  
今日晏晝又瞓得兩個零鐘
就連環三個電話打嚟嘈醒  
頭先睇西遊記睇唔夠半集又瞓著咗
跟住俾 T ...
Fian. 發表於 2010-4-9 09:53 PM
不如訓覺就關電話..
不如訓覺就關電話..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 10:06 PM
今日係和記打屋企電話本來約咗整電話架嘛
不過個電話今朝已經自動好番唔使整喇
今日係和記打屋企電話本來約咗整電話架嘛
不過個電話今朝已經自動好番唔使整喇
Fian. 發表於 2010-4-9 10:34 PM
甘都得
Hello 仲仲
尋晚冇去到買嘢呀
同姨姨傾完偈去咗音樂堂
Fian. 發表於 2010-4-9 07:56 PM
以為你同ee傾計之後會去揼骨..
超級星光大道 20100402 pt.18/24 林育群-I will always love you
http://www.youtube.com/watch?v=-3-p_4z6FiM&feature=related

【明報專訊】林育群在其網誌表示,唱《I Will Always Love You》是要獻給祖母,因他從小就由祖母帶大,對她有很多回憶。對於有外國傳媒也報道他比賽的消息,林育群感到意外,他在網誌寫道﹕「我是在做夢嗎?」

亞洲網友支持感動

他表示,自己是Whitney Houston的超級歌迷,傳媒和網站竟將他與自己的心目中的女神相提並論,令他非常開心。林育群又說看到自己的短片有很多人點擊,其facebook和網誌也收到包括香港、內地、是新加坡    和馬來西亞    朋友的打氣和關心,「我真的是太幸福了!」他又說:「天哪!現在是我人生的高峰嗎?我現在無法冷靜。」

屢獲歌唱比賽冠軍

林育群身高171厘米、體重110公斤,現時是台灣    元智大學資訊傳播系學生,將唱歌當作「興趣專長」。他屢獲歌唱比賽冠軍,包括《中華電信MOD大電視之星實力組全國》總冠軍、《全國大專院校    大專盃》冠軍、《元智大學全校歌唱比賽》冠軍、《第三屆亞洲歌研挑戰賽》優勝、《第廿六屆金旋獎》獨唱組冠軍等。他不僅能翻唱英文名曲,內地歌手那英    的《征服》也是他的拿手好戲,高音部分模仿得維肖維妙。
Good morning class and 主任
今朝我開檔
補飛
洗頭洗白白
而家出新城市廣場買餸

好 Q high 呀