返回列表 回復 發帖
老笠-其實係 英文 返來的 rob the bank..好似的士=taxi
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:57 AM
哦。。原來系咁。。。。
老笠~~另我想起周星馳。。。哈哈
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我地都會咁講。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 01:57 AM
下次講多d比你聽..同你傾計真開心..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
哦。。原來系咁。。。。
老笠~~另我想起周星馳。。。哈哈
真爱难求 發表於 2010-4-9 01:59 AM
香港人好鐘意加個'老'字...
下次講多d比你聽..同你傾計真開心..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 02:00 AM
好啊!!咁我擔定櫈仔等你啦。。。
香港人好鐘意加個'老'字...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 02:02 AM
咁我都要學下香港人。。。
咁我系咪可以叫你做~~老撻~~哈哈哈哈。。。。。。。。。。
咁我都要學下香港人。。。
咁我系咪可以叫你做~~老撻~~哈哈哈哈。。。。。。。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 02:05 AM
係呀~~真叻..活學活用...
係呀~~真叻..活學活用...
榴槤蛋孙燕姿 發表於 2010-4-9 02:07 AM
咁我以后就叫你~~老撻~~啦。。。
早晨呀~~~咁多位~
Good morning Miss and everyone,......
早晨呀~~~咁多位~
calbee33 發表於 2010-4-9 08:55 AM
Good afternoon 三仔
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good morning Miss and everyone,......
Masterking 發表於 2010-4-9 11:55 AM
Good afternoon King King
執晒行李未呀
早晨呀~~~咁多位~
calbee33 發表於 2010-4-9 08:55 AM
開檔有錫錫
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
開檔有錫錫
Fian. 發表於 2010-4-9 12:14 PM
Helo Miss
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Helo Miss
寇仲~ 發表於 2010-4-9 06:21 PM
Hello 仲仲
尋晚冇去到買嘢呀