返回列表 回復 發帖
ken yo man !
最近少來 活動有需要贊助幫忙可以找我 3436229

BeiDouChef 發表於 2016-8-28 10:36 PM
大廚晚上好. 你轉咗工之後我地都知道你忙咗好多. 你咁忙仲能抽到時間辦下遊戲好難得啊!
我依家晚上都少咗時間上黎. 我之前有我外姆幫我睇住啲細路, 一放工返到黎有飯開, 食完飯陪啲細路做完工課沖埋涼上床交豬之後啲時間就全係我既咯.
但現在我外母去咗香港幫佢個細女湊BB, 要起碼兩三年至可以返黎. 所以除咗我太太休息之外, 其如時間既細路返學, 放學接送, 煮飯, .....等等全部一腳踢. 自由時間少咗好多咯. 所以我現在舉辦活動既次數都少咗.

如果將來有時間開遊戲而資金唔夠我會向你地班朋友開口架啦. 起度先多謝大廚!
甘你收工先去接細路放學甘夜都得?
條骨都無佐lu
我在澳洲的同學以前出國無幾耐果陣都試過幫D當地唐人接佢地D細路放學然後等到父母回家
後來她結婚佐又細路之後,又系請返大家系唐人嘅學生做細路嘅時鐘保姆
唔知美國有無呢D呢
條骨都無佐lu
甘你收工先去接細路放學甘夜都得?
lhy92725 發表於 2016-8-28 11:56 PM
同學校講好咯. 話比佢地知要遲啲咯. 我兩佢細路每日都係最遲先走既. 一般其他小朋友都係1個小時前就走晒咯. 無辦法咯. 如果再遲下添就罰錢咯. 每遲15分鐘每位小朋友罸$10.
我在澳洲的同學以前出國無幾耐果陣都試過幫D當地唐人接佢地D細路放學然後等到父母回家
後來她結婚佐又細路之後,又系請返大家系唐人嘅學生做細路嘅時鐘保姆
唔知美國有無呢D呢 ...
lhy92725 發表於 2016-8-29 12:00 AM
私人既比較少, 除非係好相熟又可以信任既. 一般都係暑期學校之類.
同班同學嘅家長無你屋企附近嘅?如果系幫下手應該都可以的吧
條骨都無佐lu
我又夠鐘訓覺咯,掌門週日愉快
條骨都無佐lu
同班同學嘅家長無你屋企附近嘅?如果系幫下手應該都可以的吧
lhy92725 發表於 2016-8-29 12:06 AM
我呢度冇啊. 而且去學校好遠下.
掌門 下午好
型 英 帥 靚 正
一向都懶爬樓
條友講野mean一早都知
lhy92725 發表於 2016-8-26 09:16 PM

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

pknoface 發表於 27/8/2016 12:08 PM
變咗過街老鼠

老陳都因佢而俾屏蔽

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

pknoface 發表於 2016-8-28 11:10 AM
didn't know you are old and need to remind yourself everyday.
變咗過街老鼠

老陳都因佢而俾屏蔽

http://goo.gl/ewgzSq
Anonymous 發表於 2016-8-29 03:56 AM
hi小強
掌門 晚上好
型 英 帥 靚 正
ken掌門 早安! 下午好!
謝謝ken掌門