返回列表 回復 發帖
有呀
主任 發表於 2010-4-9 12:47 AM
系咪你做死牛先。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
系咪你做死牛先。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 12:59 AM
咪講到我咁勁啦 做死隻牛
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good night everyone
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
咪講到我咁勁啦 做死隻牛
主任 發表於 2010-4-9 01:07 AM
叫你做死牛系俾我地劏jar。。。。
Good night everyone
主任 發表於 2010-4-9 01:25 AM
早抖。。。豬任。。。
叫你做死牛系俾我地劏jar。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 01:27 AM
你都識我地d香港話
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
你都識我地d香港話
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:36 AM
乜呢句都算系香港話咩??我地大馬都有講架。。。
乜呢句都算系香港話咩??我地大馬都有講架。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 01:38 AM
係咩~~大馬都有劏死牛?
係咩~~大馬都有劏死牛?
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:44 AM
到處都系。。。。
到處都系。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 01:46 AM
我地劏死牛=打劫
我地劏死牛=打劫
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:48 AM
一樣jar。。。
比如講,我地去一間酒樓食飯,埋單時間酒樓獅子開大口,我地都可以講系俾人劏死牛。。。
我地劏死牛=打劫
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:48 AM
乜你地唔系講~~老笠~~咩??哈哈。。。
一樣jar。。。
比如講,我地去一間酒樓食飯,埋單時間酒樓獅子開大口,我地都可以講系俾人劏死牛。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 01:52 AM
甘都幾有趣...(埋單時間酒樓獅子開大口)但我地會叫一頸血..
甘都幾有趣...(埋單時間酒樓獅子開大口)但我地會叫一頸血..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 01:56 AM
我地都會咁講。。。。
乜你地唔系講~~老笠~~咩??哈哈。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 01:53 AM
老笠-其實係 英文 返來的 rob the bank..好似的士=taxi