返回列表 回復 發帖
緊記得啦 靚靚晴晴喎
多啲入嚟傾偈吖 呢道個個都好 nice 架
主任 發表於 2010-4-8 09:57 PM
攞住把刀仲話nice啊???
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
咁點解咁耐先再入嚟呢?!
小飛機 發表於 2010-4-8 11:51 PM
因為冇人理我咯。。。
揸刀已經好nice了
咁都話nice,咁下一步會點架
咁都話nice,咁下一步會點架
真爱难求 發表於 2010-4-9 12:01 AM
下一步咪切牛扒囖
其實一開始我已經入過黎,只不過你地唔記得做我。。。
真爱难求 發表於 2010-4-8 11:50 PM
我新黎尼到揸 ...早知'真爱难求'係女仔...一早就打招呼
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~

下一步咪切牛扒囖
小飛機 發表於 2010-4-9 12:07 AM
機機用牛排就搞掂左

下一步咪切牛扒囖
小飛機 發表於 2010-4-9 12:07 AM
呢度有牛排咩??
我新黎尼到揸 ...早知'真爱难求'係女仔...一早就打招呼
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 12:11 AM
乜你覺得我嘅頭像系男仔咩??
機機用牛排就搞掂左
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 12:17 AM
搞掂咩啊??
乜你覺得我嘅頭像系男仔咩??
真爱难求 發表於 2010-4-9 12:23 AM
冇~~我之前見過'真爱难求'但冇見過公仔頭..所以嗎唔知係女仔..
冇~~我之前見過'真爱难求'但冇見過公仔頭..所以嗎唔知係女仔..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 12:38 AM
我一直有放頭像架。。都話之前我入黎冇人理我架啦。。。。
我一直有放頭像架。。都話之前我入黎冇人理我架啦。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-9 12:42 AM
可能你入黎時..我都未注冊..
呢度有牛排咩??
真爱难求 發表於 2010-4-9 12:22 AM
有呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
可能你入黎時..我都未注冊..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-9 12:45 AM
都有咁嘅可能。。。。