返回列表 回復 發帖
所以話大賽經驗幾咁緊要,拉菲爾達斯華有黃牌仲走去拉列貝利把鬼咩!又唔係射程範圍....俾人趕出場間接令曼聯出局,真係激死.......
hello everybody....miss 節哀順變....朗尼,拿尼已經好努力.....
慢聯贏波出局......冇計..
calbee33 發表於 2010-4-8 04:44 AM
贏波出局冇晒計
十人迎戰確蝕底
曼聯出局好失威
八強止步極慘悽
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
所以話大賽經驗幾咁緊要,拉菲爾達斯華有黃牌仲走去拉列貝利把鬼咩!又唔係射程範圍....俾人趕出場間接令曼聯出局,真係激死.......
calbee33 發表於 2010-4-8 04:48 AM
費爵爺肯定吊能死佢呀
hello everybody....miss 節哀順變....朗尼,拿尼已經好努力.....
calbee33 發表於 2010-4-8 04:50 AM
你有睇咩
係喎今晚休息喎
我上網睇大陸台囉~矇左d都要睇啦
我上網睇大陸台囉~矇左d都要睇啦
calbee33 發表於 2010-4-8 05:01 AM
上網睇波唔好睇架
個 mon 又細
同埋慢好多架
Good night class and 主任
上網睇波唔好睇架
個 mon 又細
同埋慢好多架
Fian. 發表於 2010-4-8 05:12 AM
慢兩分鐘倒啦~冇計啦~又唔想俾有線吸血~鬼叫波癮大咩.....hehe
Good night class and 主任
Fian. 發表於 2010-4-8 05:14 AM
我都去發個靚夢先~~886~~呵
Good morning Miss and everybody
Good afternoon class and 主任
Good morning Miss and everybody
Masterking 發表於 2010-4-8 08:56 AM
Hi hi King King
今日忙嗎
香港而家落緊雨呀
Hi hi King King
今日忙嗎
香港而家落緊雨呀
Fian. 發表於 2010-4-8 12:53 PM
今日ok 啦,冇咁忙,因為就走,所以開始pack 嘢....
小心D喎,落雨"施"濕,好鬼悶
今日ok 啦,冇咁忙,因為就走,所以開始pack 嘢....
小心D喎,落雨"施"濕,好鬼悶
Masterking 發表於 2010-4-8 01:23 PM
約咗姨姨深水埗
細佬泰潮嗰間舖
食嘢傾偈話滔滔
老友一 CALL 即刻到