返回列表 回復 發帖
Good afternoon class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Miss 又要改卷啦,...
應該去三個禮拜,.......希望....阿man
Masterking 發表於 2010-4-7 09:13 AM
倫敦有咩玩架
Miss 又要改卷啦,...
Masterking 發表於 2010-4-7 01:13 PM
係呀
啱啱瞓醒
你食咗飯未呀
Good morning Miss and everybody
Masterking 發表於 2010-4-7 09:16 AM
Good afternoon King King
係呀
啱啱瞓醒
你食咗飯未呀
Fian. 發表於 2010-4-7 01:15 PM
食佐,今日外賣,......沙嗲炒牛河.....
倫敦有咩玩架
Fian. 發表於 2010-4-7 01:13 PM
倫敦睇古蹟多,......冇咩好玩,....
不過或者會去巴黎四日,.....
[20091205] 蕭敬騰+黃小琥合唱 [是否+Love Is Over]
http://www.youtube.com/watch?v=8IhhT5zJeN4&feature=related

想你學唱呢首
黃小琥-不只是朋友+藍天@超級星光大道
http://www.youtube.com/watch?v=oxECaVcpdu ...
hkhihihk 發表於 2010-4-7 06:24 AM
諗唔到你開檔喎
尋日晏晝係咪打過俾我呀
食佐,今日外賣,......沙嗲炒牛河.....
Masterking 發表於 2010-4-7 01:18 PM
中餐館炒架?
倫敦睇古蹟多,......冇咩好玩,....
不過或者會去巴黎四日,.....
Masterking 發表於 2010-4-7 01:19 PM
你就好啦
  過巴黎玩定做嘢呀
應該去三個禮拜,.......希望....阿man
Masterking 發表於 2010-4-7 09:13 AM
你鍾唔鍾意英國架
歐洲你鍾意邊度呀
中餐館炒架?
Fian. 發表於 2010-4-7 01:24 PM
Yes,.....係唐人嘅地方買
你鍾唔鍾意英國架
歐洲你鍾意邊度呀
Fian. 發表於 2010-4-7 01:28 PM
我最鍾意係巴黎 & 比利時
你就好啦
  過巴黎玩定做嘢呀