返回列表 回復 發帖
依家略為便宜咗少少, 但仲係好貴啊.
pknoface 發表於 2015-3-22 09:35 AM
應該貴吾過中國
條骨都無佐lu
養車貴過養老婆啊?
lhy92725 發表於 2015-3-22 09:35 AM
仲使講, 養老婆只要一個叉燒包, 養部車一個叉燒包點搞得掂?
齋啃叉燒包?水都無啖?
條骨都無佐lu
應該貴吾過中國
lhy92725 發表於 2015-3-22 09:40 AM
有勿辦法, 中國多土豪, 同一部車美國賣8万, 去到中國賣50万. 啲零件仲貴過部車. 需然係講得誇張咗啲, 但都相去不遠架啦.
齋啃叉燒包?水都無啖?
lhy92725 發表於 2015-3-22 09:43 AM
水喉水大把唔使買.
有勿辦法, 中國多土豪, 同一部車美國賣8万, 去到中國賣50万. 啲零件仲貴過部車. 需然係講得誇張咗啲, 但都相去不遠架啦.
pknoface 發表於 2015-3-22 09:47 AM
呢個米D人去香港買野的原因之一咯,為咩便宜甘多又保證正貨呢
條骨都無佐lu
水喉水大把唔使買.
pknoface 發表於 2015-3-22 09:48 AM
你地D水直接開就飲得?
條骨都無佐lu
你地D水直接開就飲得?
lhy92725 發表於 2015-3-22 09:50 AM
有消毒過既, 紐約啲水喉水算干淨架啦. 但我從來未飲過, 都係煲過至飲, 有冇菌我真係唔知, 最好都係唔好試.
政府系講全部直飲水?不過自己唔放心?
我相信你地果邊無問題嘅,我呢邊就真系唔敢飲了
條骨都無佐lu
紐約啲自來水應該安全飲用, 但要加过濾比較安心啲和安全啲.
仲使講, 養老婆只要一個叉燒包, 養部車一個叉燒包點搞得掂?
pknoface 發表於 2015-3-22 09:41 AM
一個叉燒包可以養老婆掌門走火入魔定啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
人地一支膠花就呃佐個老婆返黎咯,KK要學下啦
條骨都無佐lu
紐約啲自來水應該安全飲用, 但要加过濾比較安心啲和安全啲.
pknoface 發表於 2015-3-22 10:56 AM
我地呢邊都有D小區有直飲水,不過系無人敢直飲的
條骨都無佐lu
貓貓 下午好!!!
嘩,真係好貴,路大哥一定係揸靚車先要入premium 我部14年RAV4 XLE AWD都只入Regular
mnb1123 發表於 2015-3-22 08:16 AM
靚車?很多車更貴

美國燃油便宜, 你應該買700hp Dodge Charger or Challenger Hellcat!