返回列表 回復 發帖
我和夫人一月去了拉斯維加斯酒店房租很便宜
Pedestrian_A 發表於 2015-3-20 03:40 PM
拉斯維加斯酒店房租真係好平.尤其是酒店邀請有時幾乎唔使錢,

我去咗3次,有2次俾錢房租,佢送睇show門票加餐劵
大厨您好,我諗猫姐要下午先返來,午餐我代食,3點3您再送下午茶過來
mnb1123 發表於 2015-3-21 12:56 PM
她回來後應該是先睡午覺下先
因為一講老婆餅,我就想起恒香,榮華同奇華。

但我又未試過真係唔知邊間好食D...
kingsleyyu 發表於 2015-3-21 10:25 AM
青衣地鐵榮華一般不知道元朗會不會更好
我通常係3街附近浦.香港仔中心.八百伴.帝國中心換錢。

Vancouver Downtown凈係去買臘腸、去明興海味買干貨。
mnb1123 發表於 2015-3-21 12:34 PM
八百伴換錢最好
Vancouver Chinatown=死城
明興以前在置地廣場有但現在不知道
全國排名最貴oregon排4-5,比加國都係平,今日costco$2.45/加倫、二月最平$1.68/加倫

http://www.portlandgasprices.com/
mnb1123 發表於 2015-3-21 12:49 PM
重點是 premium 91/92 fuel 便宜很多
我這裡現在CAD$1.20/Litre +$0.16 premium fuel=$1.36
CAD$1.36x3.78L=$5.15/Gallon
CAD$5.15x0.8=USD$4.12/Gallon
拉斯維加斯酒店房租真係好平.尤其是酒店邀請有時幾乎唔使錢,

我去咗3次,有2次俾錢房租,佢送睇show門票加餐劵
mnb1123 發表於 2015-3-21 01:14 PM
Resort fee騙財!
青衣地鐵榮華一般不知道元朗會不會更好
Pedestrian_A 發表於 2015-3-21 02:42 PM
榮華都OK近我,奇華就...覺得好似好貴。
我返黎啦,攰死
奇華我都覺得好貴
條骨都無佐lu
我返黎啦,攰死
奇華我都覺得好貴
lhy92725 發表於 2015-3-21 05:36 PM
我都覺得奇華應該係咁多個之中最貴。

但係...中式餅就係咁嫁啦。

而且比恒香就腳。
食飽飽...
今晚你煮佐咩食啊
條骨都無佐lu
晚上好
外星貓E生
今晚你煮佐咩食啊
lhy92725 發表於 2015-3-21 09:25 PM
炒蛋,炸雞翼,腸仔...
再加個炒椰菜花。
好豐富哦
呢個星期又放週六?
條骨都無佐lu
貓貓晩上好. 拜完山返黎咯.