返回列表 回復 發帖
都系閃下先,費事誤中副猫
條骨都無佐lu
所有小人(同大人)!! 有復冇復都請包涵啦!! Grace 眼皮重重,就快企喺度都訓著啦!! 早抖啦!! 請呀!!!
你又做咩甘眼訓啊
條骨都無佐lu
猫姐午安!
grace姐昨晚因夏令時间少咗一個鐘頭瞓!
唔係個個好似你咁富貴 1080p 電視 我都係兩年前先開始1080

唔係個個好似你落1080p 文件 10GB 五分鐘我4~5GB 半小時都仲可以接受到

唔係個個電腦HD 4TB  我 6~7TB 都念緊要開始縮減啲 ...
lckiong 發表於 2015-3-9 10:04 AM
1080電視=富貴? 你富貴左兩年比我多!
你需要爬帖, 我說720P!  我使用10mbps並不會坐在電腦前等下載!
你需要再爬帖, 我說1TB!
你估個個好似你咁清閒坐定定睇劇咩HK好多人繁忙,係搭公車抽時間睇下咋
手機冇咁大空間,串流睇要就住就住個網絡quota
lckiong 發表於 2015-3-9 10:08 AM
我忘了你回家要做的女友奴隸
搭車睇劇沒意思!
grace姐昨晚因夏令時间少咗一個鐘頭瞓!
mnb1123 發表於 2015-3-9 02:12 PM
甘快又轉時間啦?好似仲系冬天甘哦
條骨都無佐lu
我忘了你回家要做的女友奴隸
搭車睇劇沒意思!
Pedestrian_A 發表於 2015-3-9 02:29 PM
都吾系架,如果上落班時間有成個鐘頭在地鐵或巴士到,都要搵D野睇下
條骨都無佐lu
呢個格式通用而且相對容量細
又要儲存空間又要網速,有時要犧牲下啦
lhy92725 發表於 2015-3-9 10:50 AM
沒問題因為電視劇我只聽一種語言
路人甲大哥晚上好!11:30仲未休息?昨晚少咗一個鐘,我都開始眼瞓,晚安!
冇法, 小強起度同加拿大土豪講既野. 路人兄屋企用既係4K電視. 720P係唔多配既.
pknoface 發表於 2015-3-9 10:56 AM
布魯克林有兩個孩子土豪
4K電視?  我這裡小村莊電視台沒有4k, 為什麼買4K電視?
沒問題因為電視劇我只聽一種語言
Pedestrian_A 發表於 2015-3-9 02:33 PM
我睇美劇就需要有字幕咯
條骨都無佐lu
4K電視,我呢邊好多得賣哦,不過電視台節目都無提供甘高清的畫質
條骨都無佐lu
5.1/7.1系咩架
lhy92725 發表於 2015-3-9 10:56 AM
參見圖片

室內設計工作不知道 Dolby 5.1 and 7.1
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件