返回列表 回復 發帖
乜你識路返來啦, 身體好嗎
外星貓E生
啊白今day吃佐鱼蛋粉没?饱5饱啊。。??
高达兄好吗?机身生锈没?
e生 劏佐几个人啊。。??
哇哈哈哈哈哈~~~!!!!!
...
jason445 發表於 2010-7-22 05:49 PM
今天什么也没吃到~又不舒服了~~~~哈哈哈~
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
不舒服還哈哈哈, 果然是瘋子
外星貓E生
不舒服還哈哈哈, 果然是瘋子
CC517 發表於 2010-7-23 12:05 AM
我只是开不了声而已啊~唯有用字眼来代替我的兴奋咯~
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
哈哈哈, 有反應, 即是正常少少了.
外星貓E生
乜你識路返來啦, 身體好嗎
CC517 發表於 22/7/2010 06:14 PM
hahahaha~~当然好啊,5好就要推进去给你劏啦~
见到e生好开心啊~~!!!!
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
今天什么也没吃到~又不舒服了~~~~哈哈哈~
dicksonkhan 發表於 22/7/2010 11:29 PM
白白。。。我都是病佐,好好看着自己啊。。。
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
原來j神兄尋日閃過來...剛剛才看到

你去咗邊道wet呀,咁耐唔蒲出來?
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
白白。。。我都是病佐,好好看着自己啊。。。
jason445 發表於 2010-7-23 03:26 PM
原來是來看醫生!
唔駛講喇,是但執劑藥三碗水煲埋四桶,煲完一半倒咗佢、一半照頭淋自己,好快無事!
原來是來看醫生!
唔駛講喇,是但執劑藥三碗水煲埋四桶,煲完一半倒咗佢、一半照頭淋自己,好快無事!
hi-new-gundam 發表於 2010-7-23 04:41 PM
你條配方都好管用, 你試左幾多次
外星貓E生
原來j神兄尋日閃過來...剛剛才看到

你去咗邊道wet呀,咁耐唔蒲出來?
hi-new-gundam 發表於 23/7/2010 04:36 PM
我想起你地嘛,就上来看看大家好5好咯~
看来高达兄没脱漆嘛,机件性能良好!
CC517 發表於 23/7/2010 05:17 PM
d机器人药方5是人类用的。。。。
你要不要, 我配一條給你.
外星貓E生
你要不要, 我配一條給你.
CC517 發表於 23/7/2010 10:40 PM
给高达兄同啊白吃啦~
CC517 發表於 2010-7-23 05:17 PM
試咗好幾次在你身上了,忘了嗎?那就要再補一劑過你了!