返回列表 回復 發帖
甘要找佢做我地少林寺的代言人至得~~
kay199143 發表於 2009-5-30 12:25 PM
佢已经有帮派架啦。
自己做會有好大滿足感~~
kay199143 發表於 2009-5-30 12:26 PM
你过嚟帮下我手,睇下你会唔会有满足感??
价钱只系斋做家务,系唔包括睇细路,50蚊大约系会帮你做4个钟!!
vwwo 發表於 2009-5-30 12:28 PM
我呢边都系,睇细路会好贵的
條骨都無佐lu
我现在已经知道了。。。。我收拾房间,哥哥房间和楼上,我都觉得全身没力了
如果要我收拾楼下,过后我应该在床上不动了。。。
ForeverEver 發表於 2009-5-30 12:27 PM
以前,我扫完地,抹咗家俱就可以开工抹地。
而家每样野都要分开做。。。。。。。。。。。。
我呢边都系,睇细路会好贵的
lhy92725 發表於 2009-5-30 12:31 PM
点贵都唔够我地呢边贵。。。。。。
煮好容易架咋,你有时间既学学下就识架啦!!
佢煮完,你收拾残局既果阵,你就知味道。。。。。。
vwwo 發表於 2009-5-30 12:27 PM
不会呱 叫他收拾厨房才可以闪。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
以前,我扫完地,抹咗家俱就可以开工抹地。
而家每样野都要分开做。。。。。。。。。。。。
vwwo 發表於 2009-5-30 12:32 PM
我妈妈说她也是分开做的啊。。因为一天做不完。。
她还要看电视
不会呱 叫他收拾厨房才可以闪。。
ForeverEver 發表於 2009-5-30 12:36 PM
外部睇到拾好既啫,你对手一摸落去。。。。。。
有无人睇        巾幗梟雄    啊??
咩咁犀利哦,死剩吧口啊?
我够有囖!!!
vwwo 發表於 2009-5-30 12:18 PM
除了煮,其他的家务我都会做啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
做么讲我?? 我不是大懒虫
ForeverEver 發表於 2009-5-30 12:18 PM
不是大懒虫,为什么要生气呢?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
男人啊,每次都把自己说的如何有骨气、又如果能干,我看啊,根本就比不上女人能熬!!
vwwo 發表於 2009-5-30 12:07 PM
是咯
女人比较能忍痛
5系吹水咩~~
見你都系吹水多喔~~
kay199143 發表於 2009-5-30 12:09 PM
很早就开始读了咯
外部睇到拾好既啫,你对手一摸落去。。。。。。
vwwo 發表於 2009-5-30 12:41 PM
还是去外面吃比较好啦
读书是这样的啦。。我读大学的时候也是这样啊。。
考试时都不能回家乡。。要在宿舍温书。。。
ForeverEver 發表於 2009-5-30 12:11 PM
这是没办法