返回列表 回復 發帖
尋晚唔知做乜鬼
思維 "班班" 聲咁嚟
作個鹹濕嘅故仔
夢裡幻化成姣西
見到男角好英偉
讚我天仙咁美麗
又話 MISS 令佢迷
嬌小玲瓏嘅軀體
...
Fian. 發表於 2010-3-27 02:42 PM
哈哈哈,超級精品文章 魅力+1000分
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Miss
陣間約咗朋友仔飲嘢
我每晚林上床前, 含啖枇杷膏先瞓....無咳好耐喇
妳都要快啲好番先得呀, 或者去睇吓西醫吖 ...
主任 發表於 2010-3-27 03:07 PM
淫鬆D 使唔使人帶路呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening class and 主任
Fian. 發表於 2010-3-27 07:52 PM
evening Miss 我都好耐無發過綺夢,怪夢就有發
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
evening Miss 我都好耐無發過綺夢,怪夢就有發
寇仲~ 發表於 2010-3-27 08:23 PM
HELLO 姣鬆啲
good evening everybody
小飛機 發表於 2010-3-27 08:14 PM
evening 俊朗不凡姣鬆D 今晚無街街去咩
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
evening 俊朗不凡姣鬆D 今晚無街街去咩
寇仲~ 發表於 2010-3-27 08:26 PM
今日攰到死, 啱先收工, 唔去街lu
HELLO 姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-3-27 08:25 PM
姣鬆D 有無新包膠出呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
姣鬆D 有無新包膠出呀
寇仲~ 發表於 2010-3-27 08:28 PM
冇呀 我幾晚都好夜收工, 連上嚟都冇時間
今日攰到死, 啱先收工, 唔去街lu
小飛機 發表於 2010-3-27 08:28 PM
好辛苦喎 咁更加要搵D野鬆一鬆先得啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
冇呀 我幾晚都好夜收工, 連上嚟都冇時間
小飛機 發表於 2010-3-27 08:31 PM
小機咪餓到瘦哂,陰公囉
我先幾日都病到死下死下呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
好辛苦喎 咁更加要搵D野鬆一鬆先得啦
寇仲~ 發表於 2010-3-27 08:31 PM
真係攰到連射都冇力~~~姣鬆啲早幾日你話唔c服, 好番未?
小機咪餓到瘦哂,陰公囉
寇仲~ 發表於 2010-3-27 08:32 PM
直情冇啖好食....減晒磅
真係攰到連射都冇力~~~姣鬆啲早幾日你話唔c服, 好番未?
小飛機 發表於 2010-3-27 08:33 PM
好返啦 真係檸茶唔好亂飲呀 果日樓下一杯檸茶攪到我又痾又嘔
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
哈佬姣鬆啲  
其實我無開檔都係因為怕比你錫呀
主任 發表於 2010-3-25 10:20 PM
淫鬆啲唔開檔都有得錫
好返啦 真係檸茶唔好亂飲呀 果日樓下一杯檸茶攪到我又痾又嘔
寇仲~ 發表於 2010-3-27 08:37 PM
每日一杯就強身健體, 再飲多杯就又痾又嘔
返回列表