返回列表 回復 發帖
咁又唔洗讲唔好意思,我地都系谂住你可能系走咗咁啫!!
vwwo 發表於 2009-5-30 02:16 AM
如果我要走了,我会跟大家说再见啊
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
佢好后生就已经系咁架啦!!
所以我就成日对佢讲,外面D女人,如果系糍埋你度既话,咁你就自己谂下,个女人系为乜?
因为,点睇都无可能系为靓仔囖!! ...
vwwo 發表於 2009-5-30 02:08
这样说自己的老公啊
我无嬲啊!
我都系谂住,顺住佢讲野,睇下系咪可以拉到佢一齐吹下水咁啫!
vwwo 發表於 2009-5-30 02:12
靓姐真系好人
点解我既大头照又唔见咗既??
咁咪周时都可以蛇上嚟??
vwwo 發表於 2009-5-30 02:16 AM
以前很常中午上来吹水。。但是现在不能了。。
最近老板吹我做工。。很赶。。没什么时间吃蛇了
靓靓jessie要照顾眼睛至系~
tonyayp 發表於 2009-5-30 02:17 AM
已经是“四眼妹”了
捞偏也有很多种的
不是样样都要高学业的
但是我只是跟靓姐你讲笑而已不要当真
allex84 發表於 2009-5-30 02:29 AM
揾命博既,就唔洗预我。。。。。。
估五到你五系读华校却能写+读华语!!
tonyayp 發表於 2009-5-30 02:17 AM
我是开始工作才学华语的。。进来吹水学更多。。不会的字,有人会教我啊
靓姐真系好人
allex84 發表於 2009-5-30 02:30 AM
不过就有更多既人,觉得我系恶人。。。。。。。。。。。
以前很常中午上来吹水。。但是现在不能了。。
最近老板吹我做工。。很赶。。没什么时间吃蛇了
ForeverEver 發表於 2009-5-30 02:30 AM
咁悲哀啊~~~~!!!
我是开始工作才学华语的。。进来吹水学更多。。不会的字,有人会教我啊
ForeverEver 發表於 2009-5-30 02:33 AM
你真系好学,我欣赏你!!!
有个网友叫猪猪,D人就成日都话要攞佢嚟做烧猪。
叫我娥姐,我惊会俾人攞去做烧鹅。。。。。。
vwwo 發表於 2009-5-30 02:18
你不说还好
你一说我就有肚子饿了
可以做盘烧鹅来给我吗
我对三围数字最敏感!。。讲笑遮~

我数学一流~哈哈,自吹自捧~
tonyayp 發表於 2009-5-30 02:20 AM
三围数字对女生才敏感啊。。
你几岁?? 在工作还是读书??
我对三围数字最敏感!。。讲笑遮~

我数学一流~哈哈,自吹自捧~
tonyayp 發表於 2009-5-30 02:20
真的给我讲中你对三围数字比较敏感
D 飞屎留响屋企好啦,出到去,都系要俾翻两分薄面既!!
vwwo 發表於 2009-5-30 02:20
男人有时候在外面的确比较要有面子