返回列表 回復 發帖
所以我成日都话,见亲大仔仔都会令我好开心架!!!
vwwo 發表於 2009-5-30 01:40 AM
我系五系整粒开心果甘咧?
我们都是关心的你的健康啊
ForeverEver 發表於 2009-5-30 01:40 AM
都唔知系咪犯贱,最近身体好咗好多,D指数都正常翻!
五系,我的意思就是叫个靓女帮手一起 tum 点靓妈~
tonyayp 發表於 2009-5-30 01:37 AM
靓女你不是在讲我呱。。受不起啊。。
我是jessie....
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
直销系正职、教书系兼职、保险系我老公既生意。。。。。。。。。。
vwwo 發表於 2009-5-30 01:35
我刚才还以为教室才是你的正职
通常见到的直销都是part time的
靓姐有几个孩子了?为什么那么拼啊!
老公的生意就让他操心啊
别让自己这样忙。。那么压力,很容易变老。。
ForeverEver 發表於 2009-5-30 01:44 AM
一起都系佢自己搞晒,不过就系俾佢自己搞晒,所以出现过几次经济风暴。。。。。。。。。。
唔帮佢睇住盘数唔得,只野对数字无乜概念架~~~~~~~~~~~
vwwo 發表於 2009-5-30 01:42 AM
带佢去补习。哈哈!!
叫他日日对住千数字经~
我系五系整粒开心果甘咧?
tonyayp 發表於 2009-5-30 01:45 AM
系啊,仲系最抵锡既开心果!!!
就是咯!
我们普通人做一份工都已经半条命了
allex84 發表於 2009-5-30 01:37 AM
我也不能啊。。放工回到家就没力了。。肯本不能有part time工作
我刚才还以为教室才是你的正职
通常见到的直销都是part time的
靓姐有几个孩子了?为什么那么拼啊!
allex84 發表於 2009-5-30 01:46 AM
唉~~~~~~~家家有本难念经啊~~~~~~~~
今早5點幾起身入黎打個招呼,到依家先岩岩番屋企,可以講咩,
番工又要諗工作上GE野...連吹水都要諗話題...
你再讲我啊
ForeverEver 發表於 2009-5-30 01:38
难道你认为我说的大嫂还有别人吗
带佢去补习。哈哈!!
叫他日日对住千数字经~
tonyayp 發表於 2009-5-30 01:48 AM
佢咪就系当咗我系果个补习老师囖。。。。。。。
都咪话 full 唔 full啦,做得几多,咪几多囖,鬼叫钱好细咩。。。。。。。。。。
vwwo 發表於 2009-5-30 01:39
做偏门的可能只要一份而已就够赚了
睇唔到喎,都話明吹水咯,去十個區講十樣嘢,有無咁多話題,
就算有都無咁多時間啦...
yinyinyin1234 發表於 2009-5-30 01:41 AM
在“<<爱与诚王国>> ~ boyboy 俱乐部 ~”的楼。。飞哥已经warning你了。。
你最好是爬楼看看。。
靓女你不是在讲我呱。。受不起啊。。
我是jessie....
ForeverEver 發表於 2009-5-30 01:46 AM
我叫紧你咩?不过五紧要。我知道你系靓女黎的。

你好靓靓jessie