返回列表 回復 發帖
其實耐不耐發吓呢啲綺夢都幾過癮嗰喎
如果個男主角有得揀就更加好啦
Fian. 發表於 2010-3-24 11:11 PM
係新校..miss 又琳..有邊個呢
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
night night missall
Good morning class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
今朝我開檔
今朝七點幾瞓醒凍到唔想落地
"典" 到成十點先捨得起身
係新校..miss 又琳..有邊個呢
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-25 01:54 AM
我冇話冧喎
night night missall
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-25 01:58 AM
尋晚咁夜先蒲頭
去邊嚟呀
又去咗飲檸茶?
刷牙仔洗面面
再做個  facial mask
之後再洗個白白
我又病喇,
好翻一個星期,
尋晚臨瞓覺得喉嚨乾, 跟住身體發熱,
今朝起身喉嚨好痛, 頭痛, 週身骨痛,
啱啱睇完醫生, 休息一天
.
我冇話冧喎
Fian. 發表於 2010-3-25 10:03 AM
我估係'高瘦白'
morning miss...all
尋晚咁夜先蒲頭
去邊嚟呀
又去咗飲檸茶?
Fian. 發表於 2010-3-25 10:04 AM
lunch ~bye miss all
我又病喇,
好翻一個星期,
尋晚臨瞓覺得喉嚨乾, 跟住身體發熱,
今朝起身喉嚨好痛, 頭痛, 週身骨痛,
啱啱睇完醫生, 休息一天.
SmileBean 發表於 2010-3-25 11:18 AM
又係感冒啦
呢排啲菌真係好犀利呀
我都唔敢出街惹人呀
今朝起身都仲未好番呀
仲有鼻塞塞同鼻涕
啱啱又食咗一次藥
整劑 Miss 特效藥過你先
瞓多啲覺啦
我估係'高瘦白'
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-25 11:42 AM
係我啲學生嚟架