返回列表 回復 發帖
Good afternoon class and 主任
食完意粉之後又食咗感冒藥
又覺得瘟瘟沌同手軟腳軟
繼續煲劇
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good afternoon class and 主任
食完意粉之後又食咗感冒藥
又覺得瘟瘟沌同手軟腳軟
繼續煲劇
Fian. 發表於 2010-3-24 02:49 PM
我都中招啦Miss 又柯又嘔,手軟腳軟 ,都係上床訓下先得啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
我都中招啦Miss 又柯又嘔,手軟腳軟 ,都係上床訓下先得啦
寇仲~ 發表於 2010-3-24 03:58 PM
你啱啱病好冇耐咋喎
乜事呀你
有冇睇醫生呀
我都自身難保呀
食藥食到口啖啖呀
唔驚交叉感染就整劑特效藥過你啦
落街買餸
睇學警狙擊
Good evening class and 主任
Good evening class and 主任
Fian. 發表於 2010-3-24 08:18 PM
Good evening Miss
Good evening everybody
佢好開朗, 健談, 十幾年前一定係靚女嚟
佢哋話最唔慣嘅係噪音 因為大馬實在好靜
主任 發表於 2010-3-23 11:04 PM
hello 淫淫, 睇佢寫d post都感覺到, 佢應該今日走係嗎?
天大喜訊
今朝磅又輕咗一磅
而家 90 磅
Fian. 發表於 2010-3-24 11:27 AM
呵呵~~~miss 又減左磅, 飲杯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
尋晚一覺瞓咗十一個鐘頭多啲
呢排真係瞓得好冧
除咗俾人嘈醒嗰次
不過燥到晚晚都發夢
尋晚居然發綺夢
:hahah ...
Fian. 發表於 2010-3-24 11:33 AM
邊個係男主角呢? 我好忙唔好搵我過去坐喎
係我哋識得嘅網友嚟架
Fian. 發表於 2010-3-24 12:07 PM
miss 有咁多好網友, 唔知喎
寇仲~ 發表於 2010-3-24 03:58 PM
姣鬆啲點解搞成咁呀 ~~~冇好好休息下咩
又打爛咗隻紅酒杯
啲酒杯就嚟俾我打爛晒喇
六隻 Hello Kitty 酒杯
四隻紅酒杯
兩隻香檳杯
而家得番一隻香檳杯咋
Fian. 發表於 2010-3-24 01:12 PM
咁我地點碰杯呀miss
Good evening Miss
小飛機 發表於 2010-3-24 09:58 PM