返回列表 回復 發帖
瞓覺~~~good night miss, & 淫淫 & 撻撻 & everybody
直頭係椅中既'拉利'林寶...黎..
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-23 09:40 PM
棍朴定自動波
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
見咗喇 噚晚食糖水添呀
主任 發表於 2010-3-23 10:42 PM
主任 ...靚女嗎..有冇下文
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
佢玩得開心嗎? 撞啱香港沙塵暴, 噢!!!!!
小飛機 發表於 2010-3-23 10:48 PM
佢好開朗, 健談, 十幾年前一定係靚女嚟
佢哋話最唔慣嘅係噪音 因為大馬實在好靜
主任 ...靚女嗎..有冇下文
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-23 11:02 PM
滿腦子壞思想
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
聽完都一額汗
小飛機 發表於 2010-3-23 10:29 PM
我係成身標晒冷汗
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
~~甘咪好危險... 有乜事記得打平安鐘...
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-23 10:32 PM
屋企邊有平安鐘呀
過一輪 High 大咗喇
主任 發表於 2010-3-23 10:41 PM
你都知我壇數高架啦
應該係撞咗感冒藥先會咁
瞓覺~~~good night miss, & 淫淫 & 撻撻 & everybody
小飛機 發表於 2010-3-23 10:52 PM
Good night 機機
我都就瞓 lu
939099滿腦子壞思想
主任 發表於 2010-3-23 11:06 PM
係女都怕能咗佢啦
見吓都講下文
Good night class and 主任
佢好開朗, 健談, 十幾年前一定係靚女嚟
佢哋話最唔慣嘅係噪音 因為大馬實在好靜
主任 發表於 2010-3-23 11:04 PM
唉~~佢哋話...即係唔只一個啦
唔阻你兩個講女呀
我瞓先喇
小飛機 發表於 2010-3-23 10:52 PM
Good night 姣鬆啲
屋企邊有平安鐘呀
Fian. 發表於 2010-3-23 11:11 PM
我地d電話咪平安鐘啦