返回列表 回復 發帖
有冇miss 咁靚先
小飛機 發表於 2010-3-22 10:21 PM
咁佢梗係青春無敵啦
今年先廿四歲
又白白淨
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
琴晚 Miss 都瞓得幾好喎
小飛機 發表於 2010-3-22 10:32 PM
所以瞓醒嗰吓特別精神
都幾好睇啊, 我之前冇睇過
小飛機 發表於 2010-3-22 10:34 PM
我都冇睇過呀
下次等有線播嗰陣睇先
miss 做咩咁燥啫~~~特效藥嚟 啦938184
小飛機 發表於 2010-3-22 10:39 PM
食埋咁多西藥再加冇得瞓就梗係燥啦
況且我不嬲都係燥底架啦
咦?今朝我開檔喎!
夢遺大師 發表於 2010-3-23 10:42 AM
有錫錫
早安,Miss,昨晚睡得好嗎?康復了嗎?
夢遺大師 發表於 2010-3-23 11:07 AM
尋晚都瞓得冧呀
今朝都仲有少少鼻塞塞同鼻涕
仲有痰同少少咳
啱啱都食咗藥
睇怕陣間又眼瞓架喇
有飯局?真的假不了...........
有飯局?真的假不了...........
gtoaway 發表於 2010-3-23 12:51 PM
Hi hi
睇學警狙擊
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-3-23 06:42 PM
Good evening 仲仲
今日忙嗎
Good evening class and 主任