返回列表 回復 發帖
原帖由 yy@sam 於 2008-8-27 02:35 PM 發表

92号.......
好,兩邊都25萬股(應該夠錢嘅)
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 bubu1109 於 2008-8-26 09:59 PM 發表
有禮物收真開心
甘我第日係唔係都會收到你既價值連城禮物啊~~(列如一成套法神裝備嘞)呵呵~~(講笑)
原帖由 janleung 於 2008-8-27 02:37 PM 發表

好,兩邊都25萬股(應該夠錢嘅)
这样我就不推先....等你买完我才推......
原帖由 yy@sam 於 2008-8-27 02:40 PM 發表

这样我就不推先....等你买完我才推......
唔准買多過我,我要做第二大股東
原帖由 janleung 於 2008-8-27 02:42 PM 發表

唔准買多過我,我要做第二大股東
你买50万股就可以啦......
原帖由 yy@sam 於 2008-8-27 02:46 PM 發表

你买50万股就可以啦......
我打算買夠一百萬
原帖由 bubu1109 於 2008-8-27 02:24 PM 發表
我決定明天的下午12:00時先抽資,大家可以明天12點前放股,等我抽完再買過,今次會再抽低一點
老大,你的股还是太贵,我买不起...
一百萬
由现在开始买到收市.....应该可以.....
原帖由 kylefunny 於 2008-8-27 02:33 PM 發表
BUBU搞左個前十名獎金,甘我就搞個送獎品俾最第一,二,三名既兄弟姐妹,得獎條件好簡單就係邊個最高"轉"同埋最高"級"既就為之第一名,同時亦希望BUBU能夠幫幫我看下邊個以家係最高"轉"同"級"一定要係兄弟幫既 ...
代价很大的,追过BUBU要罚1000万...
原帖由 后勤部长 於 2008-8-27 02:52 PM 發表

老大,你的股还是太贵,我买不起...
你是散户第一..........没理由没资金呀.....
原帖由 yy@sam 於 2008-8-27 02:53 PM 發表
一百萬
由现在开始买到收市.....应该可以.....
5000*200=1000000(兩百次,一次一分鍾三個鍾多D啫)
原帖由 yy@sam 於 2008-8-27 02:56 PM 發表

你是散户第一..........没理由没资金呀.....
第一,差远了,现在连前250都没挤进去呢...

我手里的股票可卖的不多,没资金很正常啊...
原帖由 后勤部长 於 2008-8-26 10:54 PM 發表

代价很大的,追过BUBU要罚1000万...
甘以家邊個排第一,二,三,名啊? 兄弟我成日都見到你打怪,我唸你一定係好高轉啦!可能你有機會攞第二,三名,一顆神秘石賣二百萬賣六顆既話呢會係.......一千機百萬寵幣啊!
BUBU甘好人唔會真係罰你地既~
原帖由 janleung 於 2008-8-27 02:57 PM 發表

5000*200=1000000(兩百次,一次一分鍾三個鍾多D啫)
重要计埋去厕所的时间
我精神上支持你.....
原帖由 kylefunny 於 2008-8-27 03:07 PM 發表

甘以家邊個排第一,二,三,名啊? 兄弟我成日都見到你打怪,我唸你一定係好高轉啦!可能你有機會攞第二,三名,一顆神秘石賣二百萬賣六顆既話呢會係.......一千機百萬寵幣啊!
BUBU甘好人唔會 ...
这么说还有得赚...