返回列表 回復 發帖
武當玩完
Pedestrian_A 發表於 2016-7-24 02:07 PM
神王甲早晨. 武當邊有咁快玩完. 神王國仲生存緊, 本派既任務未完啊.
多謝先
free2penny 發表於 2016-7-24 01:07 PM
天后晚上好.
just work a few more days, Wed's jackpot $422M
Pedestrian_A 發表於 2016-7-24 02:10 PM
good luck lor.....
掌門週日好,20幾年前我帶一細包仔約4两,係西雅圖被罰$50美金
mnb1123 發表於 2016-7-24 02:03 PM
咁下次真係唔好咯. 我少遠行. 對違禁品細節唔大清楚. 華人好多都係咁帶, 鄉下親友都係送呢啲. 唔要唔好意思.
路大哥晚安,明天要加班返工886
mnb1123 發表於 2016-7-24 02:05 PM
BB揾埋大把錢咯. 準備迎娶隔離俄羅斯妹定啦.
各位早午晚好.
聽聞俄羅斯妹搬走佐啦
條骨都無佐lu
咁下次真係唔好咯. 我少遠行. 對違禁品細節唔大清楚. 華人好多都係咁帶, 鄉下親友都係送呢啲. 唔要唔好意思.
pknoface 發表於 2016-7-24 10:59 PM
唔查到就當無事架啦
條骨都無佐lu
因武當山人傑地靈, 運氣旺盛.
本掌門自allen bro (allen7104)度贏咗少少彩金, 正所謂有褔同享, 決定撥出部份彩金與眾同樂! 祝大家都贏多啲!

一於發發發,發發發,一路發!

總彩金: 888,888,168.

如何獲取奬金?
只要 ...
pknoface 發表於 2016-7-23 11:42 AM
今期六合彩彩金分享正式結束. 多謝大家參與分享.
因武當山人傑地靈, 運氣旺盛.
本掌門自allen bro (allen7104)度贏咗少少彩金, 正所謂有褔同享, 決定撥出部份彩金與眾同樂! 祝大家都贏多啲!

一於發發發,發發發,一路發!

總彩金: 888,888,168.

如何獲取奬金?
只要 ...
pknoface 發表於 2016-7-23 11:42 AM
今期有以下朋友參與分享彩金 (自34368帖起至 34479帖止. 由於老表既辛勤工作, 帖數可能有變動):
我想分享彩金.
lhy92725 發表於 2016-7-23 11:56 AM
我想分享彩金.
mnb1123 發表於 2016-7-23 01:42 PM
我想分享彩金
free2penny 發表於 2016-7-23 02:30 PM
我想分享彩金.
Pedestrian_A 發表於 2016-7-23 02:38 PM
我想分享彩金.

係咪咁呀
ob51330 發表於 2016-7-23 04:54 PM
我想分享彩金.
巧開來 發表於 2016-7-23 09:14 PM
我要分享彩金
allen7104 發表於 2016-7-23 11:20 PM
我想分享彩金  謝謝掌門讓我不勞而獲
jeffryngo 發表於 2016-7-24 01:41 AM
我要分享彩金
chan200308 發表於 2016-7-24 06:38 AM
我想分享彩金.
smcorange 發表於 2016-7-24 08:12 AM
我要分享彩金
隨意1678 發表於 2016-7-24 08:38 AM
我要分享彩金。 多謝 定 掌門先!!!
gracechanstuart 發表於 2016-7-24 01:04 PM
我要分享彩金
yxx01 發表於 2016-7-24 10:33 PM
恭喜和多謝以上朋友參與!

以下為派金詳情:

總奬金888,888,168

總人數13

每位奬金68,376,013

參與者奬金
1lhy9272568,376,013
2mnb112368,376,013
3free2penny68,376,013
4Pedestrian_A68,376,013
5ob5133068,376,013
6巧開來68,376,013
7allen710468,376,013
8jeffryngo68,376,013
9chan20030868,376,013
10smcorange68,376,013
11隨意1678
68,376,013
12gracechanstuart68,376,013
13yxx0168,376,013

[td]

時間支出收入操作
yxx012 秒前TVB 68376013 元
積分轉出
gracechanstuart19 秒前TVB 68376013 元
積分轉出
隨意167840 秒前TVB 68376013 元
積分轉出
smcorange60 秒前TVB 68376013 元
積分轉出
chan2003081 分鐘前TVB 68376013 元
積分轉出
jeffryngo1 分鐘前TVB 68376013 元
積分轉出
allen71044 分鐘前TVB 68376013 元
積分轉出
巧開來5 分鐘前TVB 68376013 元
積分轉出
ob513305 分鐘前TVB 68376013 元
積分轉出
Pedestrian_A6 分鐘前TVB 68376013 元
積分轉出
free2penny6 分鐘前TVB 68376013 元
積分轉出
mnb11237 分鐘前TVB 68376013 元
積分轉出
lhy927257 分鐘前TVB 68376013 元
積分轉出

如有派漏, 請通知本掌門, 經核實後會即時補上.
再次多謝大家!
並祝大家賭運亨通! 逢賭必贏!
多謝掌門
型 英 帥 靚 正
掌門 下午好
型 英 帥 靚 正
下午好 掌門、多謝分享…
多做運動身體好
KEN掌門早晨多謝掌門派分享獎金