返回列表 回復 發帖
俾條粉腸嘈醒嗰剎那
喺度自我檢討兩件事
第一我做錯咗啲咩呢
第二我係咪爭佢錢呢
Fian. 發表於 2010-3-21 09:35 PM
我覺得第一多d
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
睇魔盜王
頂唔順要瞓
good night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
頂唔順要瞓
good night class and 主任
Fian. 發表於 2010-3-21 10:10 PM
good night miss, 今晚瞓番覺好啦, 唔好再俾人嘈醒
Good morning class and 主任
今朝又係我開檔
have a nice dinner
小飛機 發表於 2010-3-21 08:59 PM
今晚都係諗住煮啲簡單家常便飯啫
所以我選擇~~~熄左佢
小飛機 發表於 2010-3-21 09:10 PM
我都想選擇~~~柒佢
miss 表妹老公d 兄弟團有冇質素架 ? 執番個都好喎 d 姊妹留俾我喎
小飛機 發表於 2010-3-21 09:15 PM
個伴娘都幾靚架
都係我表妹
佢係新娘子個妹
p 如果我訓覺俾果d電話嘈醒,我一定爆粗小佢
寇仲~ 發表於 2010-3-21 09:17 PM
我係因為仲想嘗試再瞓番先費能事同佢講咁能多
點知嘈醒咗之後就瞓唔番
本來嬲能到想即刻打番電話吊柒佢
不過諗吓人哋要打電話嚟騷擾我
唔代表我要打番電話去騷擾佢咁能冇品