返回列表 回復 發帖
好有問題的網頁
lhy92725 發表於 2016-7-23 02:33 PM
最近日日都有問題
我想分享彩金.

係咪咁呀
最近日日都有問題
free2penny 發表於 2016-7-23 02:58 PM
問題系慢到完全復唔到帖
條骨都無佐lu
掌門夠鐘起身啦
條骨都無佐lu
KEN兄早晨好!
告老還鄉!
近來很忙,但也要來抽抽水,多謝KEN兄!
告老還鄉!
我想分享彩金.
告老還鄉!
掌門又去佐派手信了
條骨都無佐lu
各位早午晚好. 又要趕住出門同啲小朋友去玩咯. 未能一一回復唔好意思. 今晚先再吹過.
有幾位朋友留言話去唔到2292頁.

其實沒緊要. 只要留句言話:

我要分享彩金.

咁就得啦. 我只要方便做記錄.
不便之處万望見諒.
再次温馨提示:

因武當山人傑地靈, 運氣旺盛.
本掌門自
allen bro (allen7104)<馬會虛擬六合彩>度贏咗少少彩金, 正所謂有褔同享, 決定撥出部份彩金與眾同樂! 祝大家都贏多啲!

一於發,發,!

總彩金: 888,888,168.

如何獲取奬金?
只要你按照以下格式回復便可:
我想分享彩金.

由此帖起至美東論壇時間星期日中午12:00止.

如一人參與, 該參與者獲得全部彩金(888,888,168).
如超過一人參與, 所有參與者平分彩金(888,888,168).

如彩金派發有爭議, 本掌門擁有最終決定權.
我要分享彩金
預告:2018世界盃遊戲快要结束了
全日論壇都系甘慢,發生咩事
條骨都無佐lu

Grace 又嚟賣廣告啦!!各位有興趣就嚟睇睇啦!!

【星馬新聞區】暨【貿發局】兩巨頭 C兄、財大

生日大慶典!!

舉行日期: 論壇時間 7月24日0:00時-7月31日11:59分
舉行地點:
【星馬新聞區】暨【貿發局】兩巨頭C兄、財大 生日大慶典!!帖內。

參加辦法: 在該帖內發表祝賀 C兄 及 財大 圖文生日祝賀詞。

活動獎勵: 活動期間前來祝賀者均會得大利是一封,每天均近來祝賀者,另有獎勵!!

(若C兄、財大有寶貴時間,就請選最佳祝賀帖三個,另發獎勵)

歡迎新知舊友參加!!

Ken掌門晚上好

部新腦唔貴, 不過實用.....薄, 靚, 耐用