返回列表 回復 發帖
檸檬 "含"有好多維他命C, 所以飲檸茶有益健康
小飛機 發表於 2010-3-21 07:55 PM
今日我飲左二盒檸茶 吸左好多維他命c呀 好健康呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
今朝又係我開檔
Fian. 發表於 2010-3-20 10:00 AM
MISS 開檔錫錫錫
晏晝我同姣鬆啲一齊呀 miss ...哎呀, 不過諗真d 又好似唔係喎....我隔離果個係女仔嚟喎
小飛機 發表於 2010-3-21 08:00 PM
我地係同一時間做緊同一樣野呀嘛 黎!姣鬆D,旋轉360
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
睇電視
Fian. 發表於 2010-3-21 08:05 PM
我睇緊人地食海膽...流晒口水
今日我飲左二盒檸茶 吸左好多維他命c呀 好健康呀
寇仲~ 發表於 2010-3-21 08:06 PM
我飲左一盒檸茶 +一枝礦泉水
我而家咪喺屋企瘟瘟沌囉
又開始咳番
好煩呀
好怕咳呀
同埋又眼瞓
一陣肯定睇睇吓電視又瞓著覺呀
多謝機機你關心  ...
Fian. 發表於 2010-3-21 08:05 PM
miss 要休息多d, 飲多d 水啊
我地係同一時間做緊同一樣野呀嘛 黎!姣鬆D,旋轉360
寇仲~ 發表於 2010-3-21 08:09 PM
我地心有靈犀~~~身有 "靚西"
姣鬆啲 無嘢搞過呀
哩排日日做到  9 點 10  點 放工返嚟無心機再對住部腦咋
主任 發表於 2010-3-20 12:36 PM
淫鬆啲做嘢都超忙...約左心心邊日飲茶呀?
我都未睇醫生呀, 晚晚都仲係咁咳
主任 發表於 2010-3-20 12:38 PM
喂!!! 搞咩你地燒完嘢食, 搞到個個都病架 保重身體呀!!!
點解咁多人病架
主任 發表於 2010-3-20 12:48 PM
我咪係咁問囖
再咁病落去真係想肥都難呀
今朝都係煮咗個菠菜日本鮮冬菇豆卜米粉食
油都冇落一滴
仲要戒咗辣嘢同自然堂好多日喇
酒就更加唔想飲
餐餐都好清
因為 ...
Fian. 發表於 2010-3-20 01:06 PM
miss 咁強...終於有個弱點喇...唯有咳可以令miss 乖乖
晏晝我同姣鬆啲一齊呀 miss ...哎呀, 不過諗真d 又好似唔係喎....我隔離果個係女仔嚟喎
小飛機 發表於 2010-3-21 08:00 PM
好過我一個人喺屋企食自己吖
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
大家好呀~~
呢排咁多人病,希望大家快d好返啦~
其實我都好潺仔下,所以年年都打枝流感針至好d咋...
calbee33 發表於 2010-3-20 08:38 PM
HELLO 3仔, 你又冇做運動呀?
今日勁啦 去左飛鵝山映日出呀 不過好大霧,映唔到靚相,不過由山頂睇住旭日初升個感覺好正呀
寇仲~ 發表於 2010-3-21 08:02 PM
咁咪好早起身
Thanks 飄飄關心 做得工廠都預左夜架la
小飛機 發表於 2010-3-21 08:04 PM
其實你星期六係返半日定一日架