返回列表 回復 發帖
原帖由 janleung 於 2008-8-27 10:25 AM 發表
大佬,買咗你十萬股點報答我先,
幾時送埋法神剩餘兩件比我
竟然買10萬股就要我報答 重想要法神裝備,起碼買1000萬股啦

再給你這個啦,ice.key贊助的

成功贈送給 janleung 1 個 法神之靴!

回應 bubu1109 第 3422 篇文章

再支持多十萬股
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 yy@sam 於 2008-8-26 08:52 PM 發表

我是兄弟帮的噢......
那你要用TVB幣買還是寵物幣啊?一次只可以買兩顆,我先送一顆神秘寶石給你以後你要買就PM我吧?我給你物品然後你再給錢我也沒問題的,thanks
神秘寶石 blueocean 1 送禮 2008-08-26 21:38:36
神秘寶石 bubu1109 1 送禮 2008-08-26 21:38:19
神秘寶石 yy@sam 1 送禮 2008-08-26 21:38:08
反正都係送啦亦順便送俾我地老大BUBU同BLUEOCEAN thanks for your both help
第日我可以改名叫:名貴寶石奸商人啦嘿嘿嘿.......

有禮物收真開心
原帖由 kylefunny 於 2008-8-27 01:41 PM 發表
神秘寶石 blueocean 1 送禮 2008-08-26 21:38:36
神秘寶石 bubu1109 1 送禮 2008-08-26 21:38:19
神秘寶石 yy@sam 1 送禮 2008-08-26 21:38:08
反正都係送啦亦順便送俾我地老大BUBU同BLUEOCEAN thanks for ...
thanks you very mush
原帖由 bubu1109 於 2008-8-27 01:17 PM 發表

竟然買10萬股就要我報答 重想要法神裝備,起碼買1000萬股啦

再給你這個啦,ice.key贊助的

成功贈送給 janleung 1 個 法神之靴!
佬大.....我都有买你的股啊........
原帖由 yy@sam 於 2008-8-27 02:04 PM 發表

佬大.....我都有买你的股啊........
我依咖系第二大股東嘛
每次最大五千股,好辛苦先至買到二十萬股 如果買到八十萬股可能要到傍晚先得
我決定明天的下午12:00時先抽資,大家可以明天12點前放股,等我抽完再買過,今次會再抽低一點
我排13都唔差窝......现在在帮佬大和ICE.KEY推股.......
原帖由 bubu1109 於 2008-8-27 02:24 PM 發表
我決定明天的下午12:00時先抽資,大家可以明天12點前放股,等我抽完再買過,今次會再抽低一點
我用曬所有錢買支持,不過我半個月或一個月先放一次(因為放一次太辛苦啦)
ICE.KEY隻股系幾號啊,等我都支持下先

!!!兄弟幫寵物家族!!!前3名會得到神秘寶石!!!

BUBU搞左個前十名獎金,甘我就搞個送獎品俾最第一,二,三名既兄弟姐妹,得獎條件好簡單就係邊個最高"轉"同埋最高"級"既就為之第一名,同時亦希望BUBU能夠幫幫我看下邊個以家係最高"轉"同"級"一定要係兄弟幫既人Thanks.

第一名得到:6顆神秘寶石!
第二名得到:4顆神秘寶石!!
第三名得到:2顆神秘寶石!!!

期限係:(有一兩個月時間去追)十月一號2008年AM00:00 !!!!

發生同轉同級就兩個人分,甚至3,4個人分,所以最好一個人攞一個獎.(邊個攞唔緊要最重要係唔好傷到兄弟姐妹感情)我只係希望大家繼續努力打怪!等佛祖更新版本前搞D激勵希望大家玩得開心D...これわ以上です。
原帖由 janleung 於 2008-8-27 02:32 PM 發表
ICE.KEY隻股系幾號啊,等我都支持下先
92号.......