返回列表 回復 發帖
點解咁多人病架
主任 發表於 2010-3-20 12:48 PM
夢夢都病緊
我細佬都病咗成十日
撻撻又可能俾我惹到
咁你覺得我瘦得好唔好睇吖
Fian. 發表於 2010-3-19 11:28 AM
FIT 到震頂啦~~呵
梗係想瘦啲啦
我不嬲都唔想俾自己肥過 92 磅
我識你嗰陣咪 92 磅囉
況且而家都興瘦架啦
不過呢輪都應該唔會肥架喇
都病到冇晒胃口
尋日下晝都係食粥{: ...
Fian. 發表於 2010-3-19 11:27 AM
識你都有5年多咯....時間真係過得快~呵
大家好呀~~
呢排咁多人病,希望大家快d好返啦~
其實我都好潺仔下,所以年年都打枝流感針至好d咋...

瞓著俾人嘈能醒
怒火燒到頭殼頂
嬲到好想搵嘢掟
身染感冒患重病
經已病到面青青
在家休息為養病
夢中驚聞電話聲
廢話連編要我聽
篤我死穴叉我頸
冤魂不散攞我命
冇覺瞓我實聽釘
咁樣搞法點長命
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
各位要多加保重身體呀, 呢期咁多人病, 而且下週三開始又會凍返呀, 好似話得十度
溫差成日都......真係好易中招o架!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
FIT 到震頂啦~~呵
calbee33 發表於 2010-3-20 07:31 PM
~~~
識你都有5年多咯....時間真係過得快~呵
calbee33 發表於 2010-3-20 07:36 PM
如果開心時間會覺得過得更快
大家好呀~~
呢排咁多人病,希望大家快d好返啦~
其實我都好潺仔下,所以年年都打枝流感針至好d咋...
calbee33 發表於 2010-3-20 08:38 PM
You take care too
各位要多加保重身體呀, 呢期咁多人病, 而且下週三開始又會凍返呀, 好似話得十度
溫差成日都......真係好易中招o架!
*柳飄飄* 發表於 2010-3-20 11:31 PM
鬼咩
食咗藥想瞓吓覺都要俾人嘈能醒
8:00pm 瞓
8:19pm 啱啱瞓著就俾人電話騷擾
跟住就眼光光到而家
想好都難啦
Good night class and 主任
今晚應該會好瞓啦
唔會再俾個死剷嘈醒啦