返回列表 回復 發帖
打打掃先  
* 少林功夫醒,好好嘢!少林功夫勁,係好勁! *
又搞掂 !
黃昏打坐
機械人的工作
CC517 發表於 2010-1-24 05:03 PM
有咩投訴?
哇哈哈啊啊啊啊啊啊~!!!
高达兄,啊白~!
好想念你地哦~!!

jason445 發表於 2010-1-25 06:22 PM
好似無咩嘢男仔咁同我講噃!
哇哈哈啊啊啊啊啊啊~!!!
高达兄,啊白~!
好想念你地哦~!!

jason445 發表於 2010-1-25 06:22 PM
jason, 不好意识啊~昨天抽不到时间去见你~
好忙啊~~~
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
有咩投訴?
hi-new-gundam 發表於 2010-1-25 07:47 PM
应该是很欣赏您的的工作态度才对啊~
小白。 我confirm 唔到给你啊!! 我无多余个恼想啊。。
jason, 不好意识啊~昨天抽不到时间去见你~
好忙啊~~~
dicksonkhan 發表於 25/1/2010 09:19 PM
5怕,因我朋友他地没出花红,所以这星期六在上去~
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
好似無咩嘢男仔咁同我講噃!
hi-new-gundam 發表於 25/1/2010 07:48 PM
嗨哟~我special嘛
一千件官服要RM7500万,两颗战机引擎RM5000万在兵营不见了
5怕,因我朋友他地没出花红,所以这星期六在上去~
jason445 發表於 2010-1-25 10:53 PM
哇~真刺激啊~
这个星期天又要很忙很忙咯~
因为我也要去金河买钱包~+~约了同学~
打打掃
搞掂
做早課
大家早晨~~

我覺得阿白一特別係j神都好似忙得要命咁.... 小心身體吧