返回列表 回復 發帖
唔想好似你咁洗版
lckiong 發表於 2015-4-16 11:56 AM
一帖一帖回, 係對人尊重
型 英 帥 靚 正
唔想好似你咁洗版
lckiong 發表於 2015-4-16 11:56 AM

chan200308 發表於 16/4/2015 12:08 PM
係灌水
認真睇真啲真係又真係
係灌水
lckiong 發表於 2015-4-16 12:37 PM
你睇萬歲爺同KK係吹水王度都都係咁
型 英 帥 靚 正
KK下午好!
一次回咁多
chan200308 發表於 2015-4-16 11:35 AM
懶等15秒
chan200308 發表於 2015-4-16 12:08 PM
主要唔想搞到好似得我一個人講嘢咁
係灌水
lckiong 發表於 2015-4-16 12:37 PM
唔算
chan200308 發表於 2015-4-16 01:32 PM
個度係奉旨幫你起樓。
KK下午好!
mnb1123 發表於 2015-4-16 01:47 PM
1123下午好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
香港有「购物天堂」和「美食天堂」美誉,令不少旅客慕名而至,但有网站调查发现,全球最不友善的城市中,香港排行第四,且更在亚洲地区中位列榜首,实在令人惊讶。

亚洲地区中更「名列前茅」
该调查没有解释香港上榜的原因,但提到「不太友善」的香港人大多数是青少年,估计与近期发生多宗针对内地旅客的反水货客活动有关。

Yahoo Travel早前进行「全球最不友善城市」调查,访问二千零五名旅客,受访者中有百分之九认为香港是最不友善城市,全球排第四位,虽低于美国纽约、洛杉矶和法国巴黎,但香港在亚洲地区中却属「名列前茅」;出名友善的日本东京亦榜上有名,排在第六位。

係灌水

chan200308 發表於 16/4/2015 01:32 PM
係幫你起樓,唔係你個吹水王就睇到好寒酸
認真睇真啲真係又真係
係網上睇到一個video。內容係主人鬧只husky,只husky訓係地下度哭,全家人就就大費周章咁安慰只狗。
好多人share or like話只husky好得意好有人性。

每次見到咁嘅video我都覺得人類好悲哀,鬧哭一隻狗竟然大費周章哄返佢。鬧哭自己嘅仔女可以由得個仔女企係度哭。人類
KK大大下午好
KK大大下午好
chenwenwu 發表於 2015-4-16 03:15 PM
文武兄下午好
簽名被屏蔽
簡單嚟講
"自我"就可以解釋到所有嘅問題

鍾意點就點,唔理其他人

點解人類食其他動物就天經地義
動物攻擊人類就要消滅

小強又有生命
人類又有生命
大家都生活喺地球
小強甚至係比人類更早出現喺地球
要計嘅話, ...
perfectman 發表於 2015-4-16 04:08 PM
我讲嘅唔係生命,而係人類,唔同嘅種族互相仇殺係大自然界好正常,問題係人類d咁特別品種,真係越變越奇怪。
對自己有血緣關係嘅可以不聞不問,對個寵物竟然可以當寶。
就是因為人類靠不住佐(即使有血緣的都可能出賣)
所以先將D感情投射去D動物身上(動物極少出現背叛的情況)
條骨都無佐lu
就是因為人類靠不住佐(即使有血緣的都可能出賣)
所以先將D感情投射去D動物身上(動物極少出現背叛的情況)
lhy92725 發表於 2015-4-16 04:59 PM
依個咪係人類可悲之處囉
高級生物有高級思想,樣樣都算住度住,系甘架啦
條骨都無佐lu