返回列表 回復 發帖
老貓你唔洗咁惡嗎
Anonymous 發表於 2015-1-12 11:08 AM
這個叫HAHAHA這個才叫惡知道嗎?
外星貓E生
有錢派是旺D嘎!  
HENRY_168 發表於 2015-1-12 11:25 AM
錢不是怕多, 吹水區個個都是億萬富翁, 8萬零唔志在
外星貓E生
錢,我想洗都未有人肯幫我
條骨都無佐lu
錢,我想洗都未有人肯幫我
lhy92725 發表於 2015-1-12 11:37 AM
係啦,都離晒譜,我呢度回呢個帖幾嘢亦都收過分,
仲比我派出去的分多好多添,呢區分數富有的人真係多,
嘿嘿,劇集區之前派咗分的,睇嚟要加碼再派多次,
呢區有分派的確好快旺場咗,唔係話呃分而嚟,
而係齊齊分享的樂趣,呢度有貓兄派,劇集區就我派啦,
希望唔好介意我走嚟搏大霧搞宣傳活動....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
係啦,都離晒譜,我呢度回呢個帖幾嘢亦都收過分,
仲比我派出去的分多好多添,呢區分數富有的人真係多,
嘿嘿,劇集區之前派咗分的,睇嚟要加碼再派多次,
呢區有分派的確好快旺場咗,唔係話呃分而嚟,
而係齊齊分享的樂趣, ...
金田Sam 發表於 12/1/2015 03:02 PM
嚟多幾次你就  TVB 2147483647 元 存款 2147483647 元

見面利市一封

得閒多啲嚟吹水啦~

金田Sam4 秒前TVB 100000000 元積分轉出
認真睇真啲真係又真係
博大霧就最好玩架啦
條骨都無佐lu
嚟多幾次你就  TVB 2147483647 元 存款 2147483647 元

見面利市一封
得閒多啲嚟吹水啦~

金田Sam4 秒前TVB 100000000 元積分轉出
lckiong 發表於 2015-1-12 03:16 PM
嘩,你封利是大到.........
早前J神派比我果d我諗住慢慢散晒佢就算,
你仲整嘢咁大封,我咪要派成世先派得晒出去??
乜搵d咁嘢玩呀?

太客氣囉.,.....點算好呢? 洗大咗隻手以後好難縮返喎。
太空貓 yo man
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
博大霧就最好玩架啦
lhy92725 發表於 2015-1-12 03:22 PM
哈哈,我諗住側側膊無乜人留意添....
水區有你地支撐當然好易好旺場,
劇集區純討論劇情反而無幾多個,
我留意到原來成版最後回覆的帖大部份都係我,
後繼無人,無人接住我講的話題引伸落去...
所以,先有d咁搞嘢的送分行動,希望引d客仔嚟,

睇劇我覺得追劇有意思d,...做晒先download,
係一次過睇乾手淨腳,但劇情就其他人一早知道,
再無咩神秘感.... 攤凍晒就無乜味道了,
正如八卦神探最後一集先揭露變性人係邊個,
兩個月後你同我講你追到好緊張時....,

我相信我己經唔知你講乜囉....
甘就比你博到咯,小強是好大方嘅
你可以羅住D錢慢慢玩啦
由於我花大量時間都是睇美劇
所以港劇就無時間甘樣實時追了
條骨都無佐lu
博大霧就最好玩架啦
lhy92725 發表於 2015-1-12 03:22 PM

哈哈,我諗住側側膊無乜人留意添....
水區有你地支撐當然好易好旺場,
劇集區純討論劇情反而無幾多個,
我留意到原來成版最後回覆的帖大部份都係我,
後繼無人,無人接住我講的話題引伸落去...
所以,先有d咁搞嘢的送分行動,希望引d客仔嚟,

睇劇我覺得追劇有意思d,...做晒先download,
係一次過睇乾手淨腳,但劇情就其他人一早知道,
再無咩神秘感.... 攤凍晒就無乜味道了,
正如八卦神探最後一集先揭露變性人係邊個,
兩個月後你同我講你追到好緊張時....,

我相信我己經唔知你講乜囉....

金田Sam 發表於 12/1/2015 03:36 PM
大家timing唔啱

嚟多幾次你就  TVB 2147483647 元 存款 2147483647
認真睇真啲真係又真係
但佢可能想洗曬佢多D哦
條骨都無佐lu
大家timing唔啱
lckiong 發表於 2015-1-12 03:40 PM
咁又係,宜家互聯網接通全世界,要睇咩劇真係隨意,
唔係香港就一定指定睇tbb,集集追的年代了...
我係最近大約一年先咁得閒,正正常常夜晚睇劇,
我反而覺得宜家香港d劇好睇咗,可能我要求低,
無乜討論的藝員,因為人地都係打工,拍戲都好辛苦,

Tbb劇本無錯係周不時好差,但唔係時時都係咁.....
港人支持港劇....所以閒時都係以追劇為樂,
一次過down晒果d,就等真係放假或者咩時候,
一次過煲,只係,通常一次過睇好快亦唔記得囉...
無咗等待果種滋味,無咗一定要留意呢個感受,
因為一睇唔明可以回帶再研究的話,就己經可以Hea住睇,
失咗專注呢份心思了~
大家timing唔啱

lckiong 發表於 2015-1-12 03:40 PM
呢個最好唔好啦,數目太大我管理唔到架...
最先我晌劇集區玩吓猜謎估嘢遊戲,
賺到30萬分己經好開心,唔知點洗....
版主J神過幾億嚟己經頭痕.....
再多的話,我個頭會仲痕喎.....
不見有太空貓 出現
閃~  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件