返回列表 回復 發帖
Good night class and 主任
see you tomorrow
絕對贊同...我依家知係邊道買..當做時買比妳食..
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-20 12:57 AM
我仲要榴槤班戟
絕對贊同...我依家知係邊道買..當做時買比妳食..
榴槤蛋撻 發表於 2010-3-20 12:57 AM
佢個芒果班戟都好正架
都唔知點解心情差到都唔願瞓
不過都要迫自己去瞓吓啦
我諗唔會瞓唔著啩
good night miss.....
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我發覺同miss真係好似噃...雖則我冇病到...但都係要迫自己瞓...又係連煲劇嘅心情都冇...完全專注唔到去煲...睇咗都唔知劇情講乜...睇到一舊雲嘥哂啲時間同精神...

呀...miss...廿幾度妳蓋羽絨被...我驚妳會焗病多兩錢重喎...我雖然知道妳好怕凍...但咁搞法會焗傷風o架...唔病都變病

玩...一向都冇乜o架啦...dry到無倫嘅生活...真係無可再枯燥

得星期二嗰日同個同事去上音樂堂...但狀態勁差...唱極都......大退步...勁冇癮...但就唱咗好耐...又平
買咗條七十蚊嘅牛仔短裙俾自己...同一件one-piece...冇喇!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
妳因咩事心情差呀
Fian. 發表於 20-3-2010 00:37
因咩事呀...咩都有啲啦...總之爆唔開心啦...又火滾...爛口咗好多tim呀...我都唔想...躁狂每日升級

啲客...超級嚴重智障兼夾煩o架...又勁玩嘢...啲同事又...唉! pk到呢...又折墮喎...好冇衣食...勁嘥嘢...忟很到我呢...又要吞哂落肚喎...啲火幾難收呀真係

老又係...嫩又係...order都唔識點落o架...講極都唔很明o架囉...勁盟塞
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Good morning class and 主任
我發覺同miss真係好似噃...雖則我冇病到...但都係要迫自己瞓...又係連煲劇嘅心情都冇...完全專注唔到去煲...睇咗都唔知劇情講乜...睇到一舊雲嘥哂啲時間同精神...

呀...miss...廿幾度妳蓋羽絨被...我驚妳會焗病多兩 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-3-20 02:17 AM
就算冇心情今日都要煲鐵血保鏢
因為呢套勁好睇
尋晚瞓瞓吓都覺得好熱
熱到出汗
就即刻除咗件睡衣玩裸睡
不過都仲覺得幾熱
但係都熱住咁瞓到今朝
都瞓咗七個鐘
我感冒次次都好耐先好番架
最起碼都十日至兩個禮拜
如果一個禮拜好番已經算快喇
而家都病咗一個禮拜啦
真係病到好很悶呀
唯一好處就係可以瘦
頭先磅過都係維持 92 磅
鬼咩
都冇胃口食嘢
就算食都只係想食啲好清嘅嘢

妳都講得好啱
我好有同感
就係心情差到煲劇睇咗都唔知佢噏乜 Q
所以尋晚睇睇吓都放棄
寧願同你哋吹吓水
今朝又係我開檔

呀...miss...廿幾度妳蓋羽絨被...我驚妳會焗病多兩 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-3-20 02:17 AM
我睇怕我有排都上唔到音樂堂
病到個喉嚨又痕又聲沙
因咩事呀...咩都有啲啦...總之爆唔開心啦...又火滾...爛口咗好多tim呀...我都唔想...躁狂每日升級

啲客...超級嚴重智障兼夾煩o架...又勁玩嘢...啲同事又...唉! pk到呢...又折墮喎...好冇衣食...勁嘥嘢...忟很到我 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-3-20 02:23 AM
出嚟做嘢好難事事順利架
其實受氣係難免架喇
唯有盡量睇開啲去面對啦
刷牙仔同煮米粉食
之後再食藥
good morning ~~ miss~~ & everyone
可能又輪到我鼻塞塞地